24.1 C
Slatina
joi,19 septembrie,2024

Ultimele Articole

Slatina. Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc

- Advertisement -

Tragedie fără margini în familia unui bărbat de 48 de ani, din municipiul Slatina, care, în dimineața zilei de miercuri, a recurs la un gest necugetat. Acesta s-ar fi sinucis, aruncându-se de la etajul 10 al unui bloc de pe bulevardul Nicolae Titulescu, din localitate, situat în zona Trezoreriei.

Persoana a căzut chiar pe acoperișul unor instituții care își au sediul la parterul imobilului.

Potrivit unor prime informații, evenimentul a avut loc dis de dimineață, polițiștii fiind alertați în jurul orei 05:40.

Oamenii legii au efectuat cercetări la fața locului, în cauză fiind deschis dosar penal.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc situat pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, s-ar fi aruncat de la etajul 10 al unui bloc situat pe bulevardul Nicolae Titulescu, din aceeași localitate. În urma evenimentului, bărbatul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării autopsiei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi recurs la gestul necugetat pe fondul unei depresii. De asemenea, se pare că acesta urma un tratament psihiatric pentru că avea insomnii.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți