12.3 C
Slatina
sâmbătă,21 septembrie,2024

Ultimele Articole

Dosare penale pe numele unor șoferi care conduceau autoturisme fără a avea permis

- Advertisement -

Doi tineri, unul din Gura Padinii și altul din Brebeni, sunt cercetați penal după ce polițiștii rutieri i-au oprit în trafic și, în urma verificărilor, au stabilit că nu au permis auto. Unul a fost oprit în trafic la Orlea, iar celălalt pe o stradă din municipiul Slatina.

Prima infracțiune a fost constatată în trafic în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00:30.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 3 Corabia, în timp ce desfășurau activități specifice în comuna Orlea au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Gura Padinii. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar pe numele acestuia polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeași noapte, dar în jurul orei 22:30 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au constatat o altă infracțiune.

În timp ce se aflau pe Aleea Eroilor, din localitate, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Brebeni.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a spus Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în cauză fiind continuate cercetările.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți