11.2 C
Slatina
duminică,22 septembrie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii fac cercetări după ce două eleve s-au bătut pe holul unei școli din Scornicești

- Advertisement -

Incident zilele trecute pe holul Școlii Gimnaziale „Nicolae Coculescu” din orașul Scornicești. Două eleve s-au lovit cu pumnii și picioarele, totul în fața mai multor colegi. Cel puțin asta reiese din filmulețul care a fost făcut public, fiind postat pe pagina de socializare Facebook. Un alt elev se pare că este cel care a făcut video-ul, iar polițiștii au deschis o anchetă în această cauză.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Olt, agresiunea a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 4 octombrie 2023.

„La data de 4 octombrie, în jurul orei 08:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 3 octombrie, o minoră ar fi fost agresată fizic de către o altă minoră, în timp ce se aflau la o unitate de învățământ din orașul Scornicești. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești, care, din primele verificări, au stabilit identitatea minorelor implicate în eveniment. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, a declarat subinspector Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Foto: Captură după imaginile apărute în spațiul public, pe Facebook

Potrivit aceleiași surse, în cursul aceleiași zile, polițiștii de proximitate din cadrul Poliției orașului Scornicești au solicitat prezența părinților elevelor implicate, iar în prezența acestora și al elevelor, au desfășurat o activitate de consiliere juridică cu privire la constientizarea consecințelor faptelor de natură penală în care au fost implicate cele două eleve.

Totul ar fi plecat de la unele neînțelegeri pe care le aveau din cauza unui băiat.

Cel care a sesizat incidentul la Poliție este chiar Marian Cîrstea, directorul unității de învățământ și, deși filmarea a fost făcută publică pe Facebook, fetele care s-au bătut spun acum, potrivit unor surse, că totul ar fi fost o glumă și că ele sunt prietene bune.

Aceleași surse mai spun că nu ar fi prima oară când cele două eleve s-ar fi bătut și au mai făcut același lucru în curtea școlii, dar și în spatele Primăriei Scornicești.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți