8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Proiectul scoala de Vara, demarat la Slatina

- Advertisement -

Acesta este un concept nou care pana acum s-a bucurat de un real succes. Consideram ca daca aceste mesaje de prevenire sunt transmise de elevi colegilor lor, vor fi receptionate mult mai bine. in plus, elevii ne vor fi de un real ajutor pentru ca nu putem fi tot timpul in unele institutii de invatamant in care sunt probleme, a declarat subcomisarul Iulian Nicolae, din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii (CAPC) Olt.

Lansarea acestui proiect a avut loc la Clubul Pensionarilor Slatina si a debutat cu activitatea de educatie rutiera sustinuta de comisarul Cristian Radoi de la Serviciul Rutier Olt. Agentul-sef principal Florina Neacsu, de la CAPC Olt, va sustine astazi un seminar de prevenire a infractiunilor comise cu violenta, iar maine, subcomisarul Iulian Nicolae, de la CAPC Olt, va vorbi despre pornografia infantila. Pe 12 iulie, inspectorul Marius Stanciu, de la Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) si medicul Viorica Meleru, din cadrul Directiei de Sanatate Publica Olt, vor sustine un seminar ce are ca tema prevenirea consumului de droguri. Actiunea se va incheia pe 13 iulie cu o activitate de prevenire a infractiunilor contra patrimoniului, sustinuta de agentul principal Roxana Bocai, de la CAPC Olt. in ultima zi a scolii de Vara va fi organizata o excursie in statiunile Calimanesti – Caciulata.
Proiectele urmeaza sa fie implementate de catre liderii scolii de Vara in anul scolar 2011 – 2012, sub indrumarea specialistilor Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii Olt si cei ai Centrului de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Olt.
Partenerii acestui proiect sunt Agentia Nationala Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Olt, Serviciul Rutier Olt, Inspectoratul scolar Judetean, Directia de Sanatate Publica Olt si Primaria Slatina – Directia de Asistenta Sociala.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți