12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

PD-L Olt si-a nominalizat candidatii pentru primariile de orase

- Advertisement -

in scurt timp, PD-L Olt va demara sondajele de opinie pentru stabilirea candidatilor la primariile de orase, precum si pentru desemnarea candidatului la presedintia Consiliului Judetean.

Democrat-liberalii olteni au stabilit, in sedinta Biroului Permanent Judetean de la sfarsitul saptamanii trecute, viitorii candidati ai partidului la primariile de orase si municipii din judet. in trei din cele opt orase din judet sunt cate doi potentiali candidati, urmand ca decizia finala sa fie luata in urma sondajelor de opinie. Potrivit celor declarate de deputatul Daniel Barbulescu, prim-vicepresedinte al PD-L Olt, cele trei orase cu cate doua nominalizari la functia de primar sunt Piatra Olt, Corabia si Draganesti-Olt.
La Scornicesti si Potcoava vor candida din partea PD-L actualii primari, Constantin Nedelea si Florin Mateiana. Pentru Caracal a fost desemnat Nicu Vladu (n.red. managerul Spitalului Slatina), iar pentru Bals – Gheorghe stefan (n.red. fostul sef al DGFP Olt). La Piatra Olt vor intra in sondaje Cheroiu Romulus si Florea Rata, pentru Corabia sunt doi tot potentiali candidati – actualul primar, Teodor Barbu, si Gheorghe Ciucu, iar la Draganesti Olt – Marian Capatana si Stelian Dumitra. La Primaria Slatina va candida pentru un nou mandat Darius Valcov, a spus Daniel Barbulescu.

Pentru candidatura la presedintia Consiliului Judetean, in sedinta BPJ a mai fost nominalizat, alaturi de deputatul Daniel Barbulescu, si senatorul Mihai Nita. Cei doi vor intra intr-un sondaj de opinie, pe baza procentelor obtinute urmand sa fie desemnat cel care va fi candidatul PD-L.
Rezultatele sondajelor USL pentru Consiliul Judetean plaseaza pe primul loc PSD-ul, cu 43%. Pe locurile urmatoare se situeaza PD-L, cu 25%, si PNL, cu 16 procente.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți