21.2 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

seful Spitalului Judetean, la un pas de demisie

- Advertisement -

Zvonul ca Nicu Vladu si-ar fi dat demisia a aparut pe surse marti. Ieri, pe la orele pranzului, Paul Stanescu si Darius Valcov au pasit in biroului managerului SJU pentru cateva ore bune. Printre subiectele abordate s-a numarat cel privind reorganizarea unitatii sanitare, dar si cel privind calitatea actului medical fata de care presedintii celor doua organizatii politice care l-au sustinut pe Vladu la conducerea spitalului si-au manifestat nemultumirea.
Discutii intre seful judetului, primarul Slatinei si conducerea spitalului se poarta, la capitolul reorganizarii, pe subiectul privind mutarea Sectiei de recuperare neuromotorie pediatrica din spital intr-o locatie a Organizatiei Trebuie, pe mutarea unor sectii dintr-un loc in altul, pe mutarea spalatoriei intr-un imobil extern al unitatii spitalicesti pentru ca spatiul ramas astfel liber sa serveasca bucatariei spitalului etc. Toate acestea ar urma sa aiba, finalmente, efecte benefice si asupra actului medical despre care reprezentantii PDL si PSD sustin ca lasa de dorit.

Chestiune de timp

Desi nu au confirmat zvonul potrivit caruia Nicu Vladu si-ar fi dat demisia marti, surse din cadrul PDL Olt sustin ca este doar o chestiune de timp pentru ca acest lucru sa se petreaca. Nu s-a intamplat nimic marti. Cineva a dat un telefon ca sa intrebe de chestia asta cu demisia, si de la acest telefon s-a raspandit zvonul acesta. si totusi, povestea asta se va incheia tot cu o demisie. Este doar o chestiune de timp. Aceasta demisie va deveni certitudine in cateva zile, au declarat miercuri sursele citate.

Demisia nu este o tragedie

in urma cu mai mult de o luna, managerul SJU declara unui redactor de la Eveniment de Olt ca daca i se va retrage sprijinul politic si va fi inlocuit de la conducerea spitalului nu va fi o tragedie. Plec si vine altul, care-i problema? Eu nu am sa-mi reprosez nimic. Nu este putin lucru ca intr-un timp record sa aduci la zero datoriile spitalului. De abia de acum incolo vorbim de imbunatatirea actului medical. Dar care act medical? Pentru ca daca vorbim de existenta medicamentelor la farmacia spitalului, spitalul nu duce lipsa de nimic. Din acest punct de vedere actul medical este foarte bun. in privinta dotarilor cu aparatura medicala moderna, acest lucru nu se poate face peste noapte si nici usor. Asta inseamna bani, foarte multi bani. Am inceput deja sa ne miscam, dar nu putem schimba totul peste noapte, spunea Nicu Vladu.

Negare

Contactat ieri telefonic, managerul spitalului a negat zvonul privind demisia, sustinand ca un asemenea act nici nu va avea loc. El a negat si faptul ca ar fi avut ieri neintelegeri cu cei doi lideri politici. Nu este nimic adevarat. Nu mi-am dat demisia si nici nu am sa mi-o dau. imi place ceea ce fac si nu plec de aici pana cand nu am rezultatele scontate. Ieri, la discutia la care va referiti, am iesit la un moment dat afara din birou, dar ca sa dau un telefon. Eu trebuie sa vorbesc cu oamenii, sa… Nu s-a intamplat nimic, este totul foarte bine, foarte frumos, o sa vedeti, a declarat Nicu Vladu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți