18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Campania umanitara pentru strangerea de fonduri continua: Street for life, sambata, la Colegiul National Ion Minulescu

- Advertisement -

Aseara ne-a anuntat o doamna profesoara ca a incercat sa ia legatura cu dumnealui si nu a putut; i-a trimis un mesaj la care a raspuns sotia lui, spunandu-i ca e internat la Bucuresti. Am luat si eu legatura cu sotia dansului si mi-a spus ca e mai bine, a spus Diana Morea, presedintele Consiliului Judetean al Elevilor Olt. Campania de strangere de fonduri continua la Minulescu, de aceasta data, sambata, cand va avea loc o competitie sportiva denumita Street for life. Initiativa a fost a unui elev, Alexandru Petcu, un foarte mare iubitor de baschet. Sambata se vor juca mai multe meciuri de baschet, iar fondurile stranse prin cumpararea biletelor vor fi donate, a mai spus Diana Morea.
Pana in acest moment, in urma campaniei au fost stranse 1.020 de euro si aproximativ 120 de milioane de lei. Pretul unui bilet de intrare la competitia de sambata Street for life este tot de 5 lei. De asemenea, cei care doresc sa ajute la strangerea sumei necesare pentru efectuarea operatiei in strainatate, o pot face donand in unul din conturile in lei sau euro deschise la BCR, pe numele domnului profesor Petrica Ion: in RON: RO95RNCB0318042701110001, si in EURO: RO40RNCB0200042701110004.
Profesorul Petrica Ion are o tumoare craniana care ii afecteaza nervul optic. Avand in vedere complexitatea cazului si lipsa aparaturii necesare, dascalul este nevoit sa faca operatia in afara tarii, iar suma necesara se apropie de 50.000 de euro.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți