16.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Profilul unui invingator – Bogdan Curelea, presedintele interimar al UNPR Bals

- Advertisement -

Ce v-a determinat sa intrati in politica?
Am decis sa fac acest pas vazand atata nepasare din partea multora care se numesc oameni politici. M-am gandit ca pot sa fac mai mult, alaturi de o echipa de oameni care au aceleasi idei si viziuni ca si mine. Fac parte din generatia celor foarte tineri, si alaturi de echipa de la Bals – oameni de toate categoriile de varsta si din toate paturile sociale, vreau sa dovedim ca se poate face politica si altfel, chiar daca in ultimii 20 de ani nu s-au facut eforturi prea mari pentru a se schimba fata acestei tari. imi doresc sa construiesc o echipa de oameni curajosi si dornici de schimbare, responsabili, increzatori in fortele proprii si in valorile si telurile pentru care acest partid tanar si inca in formare lupta. La Bals avem privilegiul de a avea alaturi un deputat de talia domnului Valeriu Steriu, care se lupta pentru locuitorii acestui oras. Oamenii care isi vor arata increderea in noi si ni se vor alatura pentru a lupta impreuna vor avea multumirea ca au ales bine.
Ce ambitii politice aveti? Veti candida la Primaria Bals?
Este posibil, dar e inca prematur sa discutam acest aspect. Sunt presedintele interimar al organizatiei Bals de putin timp si primul meu obiectiv este sa aduc foarte multi membri in echipa noastra tanara, sa ne gandim impreuna la o strategie pentru alegerile de anul viitor.
Presupunand totusi ca veti candida si veti castiga, care ar fi primul lucru pe care l-ati face?
As face ceva de care sa beneficieze tot orasul, nu doar locuitorii dintr-o anumita zona care au votat cu primarul. Sunt multe prioritati in acest oras… Au trecut atatia ani de la alegeri, oamenii au avut tot felul de promisiuni, dar nu au primit inca nimic. Nu mi se pare corect ca in secolul in care suntem sa stai fara apa, fara canalizare, fara drumuri asfaltate. Mie imi place foarte mult Balsul, dar merita mai mult decat un sens giratoriu intre blocuri, o fantana arteziana… Chiar merita mai mult. Noi vrem sa facem o altfel de politica, pentru oameni, si-i asteptam alaturi de noi pe toti cei care vor o schimbare, care vor sa se implice. Ma bucur ca foarte multi tineri au venit alaturi de noi, numai in ultimele doua zile au fost inregistrati in jur de 40 noi membri.
Ce ii lipseste cel mai mult unui tanar in acest oras?
Un loc de munca, asta este problema foarte multor tineri din Bals. Iar cei care au un loc de munca regreta faptul ca la sfarsit de saptamana nu au unde merge, nu este nici un loc gandit si creat pentru ei. Dupa o saptamana de lucru nu ai unde merge in oras, daca vrei sa te relaxezi trebuie sa pleci la Craiova sau la Slatina. E foarte greu, pentru ca nu toti au masini. Aceasta problema se vede cel mai mult in perioada vacantelor studentesti, cand tinerii vin acasa si orasul se umple. Foarte multi balseni sunt studenti, dar nu au nici un loc unde s-ar putea relaxa.
stiu ca ati trecut prin momente foarte dificile in urma cu doi ani, cand medicii romani nu va dadeau nici o sansa de supravietuire. Cum ati reusit sa treceti peste aceasta incercare cumplita?
Am trecut cu bine peste ele, au ramas in urma. Am fost ajutat de foarte multe persoane. Decizia mea de a ma implica in viata politica are pe undeva o legatura cu ajutorul primit atunci de la foarte multi oameni. Daca voi reusi sa fac ceva pentru ei, un lucru cat de mic care le-ar putea usura existenta, ma voi considera onorat, pentru ca daca astazi ma bucur de viata lor le datorez acest lucru, tuturor celor care din putinul pe care-l aveau m-au ajutat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți