8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident de munca: un tanar a ajuns la spital dupa ce a cazut de la 12 metri inaltime

- Advertisement -

Tanarul a fost transportat de urgenta la spital, unde a ramas sub supraveghere medicala. Pacientul a suferit un politraumatism prin cadere de la inaltime si fractura de femur stang. Va ramane in continuare sub supraveghere medicala, a declarat Cristina Bontescu, purtatorul de cuvant al SJU Slatina.
Barbatul era angajat al SC Nataly Plac SRL Slatina, si se pare ca lucra fara forme legale. O comisie formata din inspectori din cadrul ITM Olt si politisti s-a deplasat la locul incidentului si a demarat o ancheta in acest caz. Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca muncitorul avea echipament de protectie. Evenimentul este in curs de cercetare, a precizat Marius Bodescu, inspector sef adjunct in cadrul ITM Olt.
in cauza au fost intocmite acte procedurale conform legii 319/2006 privind sanatatea si securitatea in munca, cercetarile continuand in vederea stabilirii cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs accidentul, a precizat comisarul sef Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți