stiu ce inseamna munca, stiu ce pot sa fac pentru oamenii din colegiul meu!

Spre deosebire de altii, v-ati concentrat pe o campanie electorala putin mai atipica pentru vremurile in care traim, preferand sa mergeti din casa in casa si sa stati de vorba cu oamenii din colegiul dumneavoastra. Ce v-a determinat sa alegeti aceasta abordare si ce concluzii ati tras pana acum?
Poate ca, asa cum spuneti dumneavoasta, pentru vremurile in care traim pare o campanie putin mai atipica, dar din punctul meu de vedere este una fireasca. Nu poti rezolva problemele unei comunitati daca nu le cunosti in detaliu, daca nu stai de vorba cu oamenii din acea comunitate, sa-i cunosti, sa-i asculti, sa vezi care sunt nevoile lor reale. Nu am fost si nici nu voi fi vreodata genul de politician care crede ca demnitatea unui om este de vanzare, sau care vorbeste doar de dragul de a a spune oamenilor ceea ce ei ar vrea sa auda. inainte de a fi politician sunt om. Am pornit de jos, stiu ce inseamna munca, stiu ce pot sa fac si nu promit ceea ce nu pot face. Am mers din casa in casa si vreau sa va spun ca m-au impresionat caldura cu care am fost intampinati si interesul manifestat pentru proiectele pe care le-am expus. Sunt oameni care au suferit foarte mult, care au trecut prin multe greutati, dar nu si-au pierdut speranta si lupta pentru viitorul copiilor lor.
Ce prioritati v-ati stabilit, ce puteti face pentru ca traiul acestor oameni sa devina mai bun?

imi doresc ca viata lor sa se schimbe in bine, copiii lor sa aiba scoli moderne si dascali bine pregatiti, batranii sa aiba unde sa primeasca, la orice ora din zi sau noapte, ingrijirea medicala necesara pentru a-si alina suferintele. imi doresc sa existe drumuri practicabile in orice conditii meteo, apa curenta si canalizare in fiecare comuna din judet nu doar din colegiul pe care sper sa-l reprezint in Parlament. Voi face tot ce depinde de mine pentru ca toate acestea sa devina realitate. Eu fac politica din convingere, nu din interes, lucru pe care toti cei care ma cunosc il stiu foarte bine, si niciodata nu am dat inapoi in fata greutatilor. Prin afacerea pe care impreuna cu familia am dezvoltat-o la Crampoia am demonstrat ca pot crea locuri de munca si voi continua sa fac acest lucru, in special pentru tinerii care au ramas la sate.
Care sunt prioritatile echipei ARD?
in actuala conjuctura economica in care se afla tara este nevoie de masuri economice menite sa opreasca prabusirea declansata de modul inconstient si incompetent in care Guvernul USL a gestionat problemele in ultimele sapte luni. ARD considera ca bunastarea vine dintr-o economie puternica, una care poate concura cu succes pe piata unica europeana. Concret vorbind, ARD isi propune introducerea unuia dintre cele mai mici impozite pe venit si profit, de 12 %. Astfel vor veni mai multi bani, mai multe investitii straine, iar companiile romanesti vor ramane cu mai multi bani, avand posibilitatea sa se dezvolte si astfel sa creeze locuri de munca. ARD isi mai propune cresterea salariului minim pe economie de la 700 lei la 850 lei de la 1 ianuarie 2013 si la 1000 lei din ianuarie 2015. in privinta CAS-ului, ne propunem o reducere cu 5% a sumelor platite de angajator. De asemenea, ARD va continua procesul de imbunatatire a actului de justitie inceput in 2005 si blocat de USL in acest an, considerand ca membrii guvernului si politicienii trebuie sa raspunda pentru faptele lor la fel ca orice cetatean roman. Functiile importante din justitie trebuie sa fie asigurate de oameni integri si care au demonstrat curaj in fata politicienilor tentati sa puna greutati suplimentare pe talerele justitiei. Ne mai dorim o justitie respectuoasa cu timpul cetatenilor. ARD a pus bazele unei reforme temeinice in sistemul de educatie. Avem in acest moment cadrul legislativ si administrativ si stim ce trebuie facut pentru modernizarea sistemului de invatamant si punerea scolii in relatie directa cu piata muncii.
Ce le transmiteti alegatorilor?
Sa aiba incredere in noi, sa nu se lase amagiti de promisiunile mincinoase ale USL si sa voteze cu inima, pentru ca impreuna putem reporni Romania!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<