14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pam-flit: Sa ne facem de cap…

- Advertisement -

Potrivit notei de fundamentare care sta la baza ordonantei, pe durata celor 45 de zile va fi permis absolut orice: nici un fel de infractiune prevazuta de Codul penal nu va fi pedepsita. Romanii vor avea liber la furat, iar cei care simt nevoia sa dea cuiva in cap vor putea face acest lucru fara teama ca vor suporta rigorile legii. in plus, prin aceasta ordonanta se vor legaliza, pe durata celor 45 de zile, prostitutia fara taxa si casatoria de proba intre persoane de acelasi sex. Surse din cadrul Executivului au precizat ca actul normativ nu va fi contestat de inaltele fete bisericesti, care in schimbul binecuvantarii vor primi imputernicirea de a introduce o taxa de 10% pe veniturile fiecarui contribuabil, fie el credincios sau ateu.Avand in vedere faptul ca odiosul regim al lui Traian Basescu este resimtit acut de populatie la nivel psihic, consideram ca este imperios necesar un interval de timp in care romanii sa dea frau liber frustrarilor acumulate. Nu este absolut nimic nedemocratic sau imoral, pe noi ne intereseaza bunastarea mentala a acestui popor atat de greu incercat in ultimii ani. Nu ne putem permite sa asistam pasivi la efectele acestui regim dictatorial asupra mentalului colectiv, a declarat vicepremierul Livache Zdragnea.

Punctul de vedere al acestuia este impartasit si de Valer Zgonica, presedintele Camerei Deputatilor, care sustine ca este preferabil ca actul normativ sa nu mai fie trecut prin Parlament, ci sa fie adoptat in regim de urgenta.
Dupa 10 ani de teroare basista, romanii merita o perioada in care sa-si faca de cap. si noi, pentru ca avem legitimitatea data de votul covarsitor al cetatenilor acestei tari, ne-am gandit sa oferim romanilor aceasta posibilitate de a da frau liber oricaror dorinte sau sentimente acumulate in timp. Nu o vom trece prin Parlament, pentru ca ne preseaza timpul. Un studiu facut de cercetatorii britanici arata clar ca tot mai multi romani au probleme cu capul, iar trendul este alarmant de ascendent.
Ca sa fiu sincer, nu o trecem prin Parlament si pentru ca vrem sa evitam circul pe care l-ar face colegii din opozitie, invidiosi ca lor nu le-a trecut asa ceva prin cap cand au fost la putere. Ar fi pacat ca un astfel de demers, gandit in folosul romanilor si nascut din constanta noastra preocupare pentru binele colectiv, sa fie umbrit de circ si rautati, a spus Zgonica.
Acesta a tinut sa mai precizeze ca forma finala a ordonantei cu toate prevederile sale nu va fi dezvaluita opiniei publice decat dupa publicarea in Monitorul Oficial, pentru a nu da prilej opozitiei sa fuga din nou cu jalba-n protap la Ambasada SUA.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți