10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pam-Flit: Regii asfaltului intra in greva foamei

- Advertisement -

Desi au primit asigurari de la cel mai inalt nivel politic ca totul este o vrajeala de campanie destinata prostimii, si ca niciodata chinezii nu vor construi autostrazi in Romania, asfaltatorii sunt decisi sa mearga pana la capat.
Nu ne putem increde in politicieni, pentru ca mint foarte natural. Daca de la aia le iese lozul mai mare decat suntem noi dispusi sa dam, atunci ce facem? Ani de zile ne-am chinuit cu drumurile patriei si am luat toate contractele, pe unele chiar am acceptat sa le refacem, si-acum sa-si bage picioarele in munca noastra? Eu unul sunt hotarat sa intru in greva foamei, cu riscul ca nu mai raman cu nici un pic de burta. Asa trebuie sa facem cu totii, ca azi vin chinezii si ne iau drumurile, maine vin eschimosii si ne iau deszapezirile, s-alege praful de tot, a spus cunoscutul om de afaceri Baros.
Surse din anturajul regilor asfaltului sustin ca acestia iau in calcul tot mai serios ideea de a-i actiona in instanta pe cei care au anuntat posibilitatea parteneriatului romano-chinez, intentionand sa ceara daune morale semnificative.
De doua zile de cand s-a lansat ideea ca vin chinezii, n-au mai putut nici sa doarma. Doi dintre ei au ajuns chiar la urgente, cu tremuraturi, palpitatii si atacuri de panica foarte serioase. Repetau intr-una banisorii mei, banisorii mei… Va dati seama, a fost foarte traumatizanta pentru ei o astfel de veste. Practic au inceput sa se topeasca pe picioare, le plangi de mila daca-i vezi, au spus sursele citate.
in timp ce regii asfaltului de pe la noi se pregatesc de greva, semn ca au luat in serios venirea chinezilor, in alte zone din tara anuntul oficialitatilor a starnit amuzament.
E cea mai tare gluma de pana acum, stiu baietii cum sa ne faca sa radem. Noi in locul lor spuneam si ca totul va fi gata pana in 2016, si ca renuntam la taxele pe care le anunta sova, spun afaceristii din vestul si centrul tarii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți