13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pam-flit: Oglinda-oglinjoara, cine-i cel mai penibil din tara?

- Advertisement -

Primul penibil s-a remarcat la recenta reuniune tip Eurovizion a PSD – Mircea Cosma il cheama, e presedintele Consiliului Judetean Prahova si i-a compus o poezie lui Victor Ponta. Ce-a iesit din putul gandirii acestui luceafar al linguselii politice a aflat toata lumea, ca omul nu s-a limitat sa-i trimita poezia in plic lui Victor Ponta, a recitat-o public, cu intonatie, sa afle tot poporul ce simte el:
Victor, o galaxie romana in devenire,
Rasare in universul zidit pe rastigniri,
Pe temelie veche, de piatra si jertfire,
El reinalta o tara a vechilor romani!
Victor Ponta presedinte!
Deci asa ceva… Cosma are potential, nu gluma, le-a dat lectii la toti. Singura poezioara de genul asta pe care o mai auzisem era mult mai scurta:
Base, te iubim,
Ca ca tine nu gasim!
Probabil aia d-au facut-o n-or fi fost trimisi in judecata, cum e Cosma, d-au scos doar doua versuri prapadite…

Alti candidati, pe picior de egalitate, ar fi Mazare si DNA-ul.
La reuniunea PSD Constanta, Radu Mazare a iesit in evidenta prin discurs: in tara asta nu mai are nimeni de unde sa stie daca va mai fi liber maine sau poimaine. Poate sa te ia cu mascatii de la masa, cum m-au luat pe mine acum cinci luni, pe motiv de urgenta si apoi in dosarul meu timp de cinci luni sa nu faca nici un act procurorii. Pai, ba, futu-te-n cur pe ma-ta, cand m-ai luat cu mascati ai zis ca e urgenta, ca d-aia m-ai dus la DNA, ca era stare de urgenta. Dupa aia trec cinci luni de zile fara ca tu sa faci o hartie? E, d-asta trebuie sa-l votam pe Ponta, ca noi care vom mai sta, care om mai trai pe aici, liberi, neliberi, copiii nostri, sa traim intr-o tara normala.
Pai ba, Mazare, nu ca n-ai avea dreptate, dar o spui chiar asa, pe fata? E cam de porc… si-n alta ordine de idei, ce dracu, decat atata poti? stiu pustani de 14 ani care injura cinci minute fara sa se repete si tu bagi d-astea de doi lei?
Tot de porc mi s-a parut si replica DNA-ului, care a facut denunt penal pe numele lui Mazare pentru savarsirea infractiunii de presiuni asupra justitiei. Cica imprejurarea in care Mazare Radu stefan a facut aceste afirmatii, caracterul lor public si limbajul folosit denota scopul urmarit de faptuitor, respectiv influentarea si intimidarea procurorului care efectueaza urmarirea penala in cauza. Chiar asa fete mari or fi procurorii DNA, sa se intimideze ca-i injura unu’ la o adunare de partid? Cam subtire, pai in loc sa sara opozitia cu replici d-astea, vin de la ditamai organul care baga spaima in corupti?

Un premiu ar merita si Remus Pricopie, ministrul Educatiei, care stie de unde au supt de fapt Romulus si Remus, fondatorii Romei. Nenea asta de e sef la Educatie, adica mai destept teoretic decat toti profesorii din tara, ca doar d-aia a ajuns ministru, zice ca pe Romulus si Remus i-a alaptat o vulpe, dupa ce i-a gasit intr-un cuib, si crede ca vulpea nu era cetatean.
Eu zic sa-l credem, ca omul e destept rau. in CV-ul lui scrie ca este autor si co-autor a 6 volume, editor si co-editor a 6 volume, autor a 28 de articole stiintifice publicate in jurnale de specialitate.

in top intra si Victor Ponta, un premier care vede viata in roz.
Nu stiu daca mai e vreun copil, chiar si de clasa I, care sa nu stie sa umble pe computer, sa nu aiba telefon cu Internet, a zis premierul la deschiderea anului scolar in Targu Jiu. Nu c-am vrea sa fim carcotasi, dar am auzit c-ar fi cateva cazuri de pustani fara telefoane, le-au cazut din buzunare in toaletele la standarde orientale din scoli, unde-i bate vantul la fund de cate ori le folosesc.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți