11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tinerii au puterea de a schimba lucrurile in bine!

- Advertisement -
Pentru cei care nu va cunosc, v-as ruga sa ne spuneti cateva cuvinte despre dvs.
Numele meu este Nicusor Briceag, am 34 de ani, sunt de profesie jurist, iar in prezent sunt consilier juridic la o firma de asigurari. M-am nascut si am crescut in comuna Rusanesti, stiu ce inseamna munca cinstita si am luptat mereu sa ofer oamenilor de langa mine incredere, siguranta si respect.

Ce v-a determinat sa candidati la functia de primar al comunei Rusanesti?
Nu am luat aceasta hotarare de unul singur, ci impreuna cu intreaga echipa de tineri care s-a format in jurul meu. Cu totii am inteles ca nu ne putem aduce contributia la dezvoltarea comunei decat daca ne implicam. Pentru mine este si o mare provocare vazand directia in care a luat-o comuna, e una buna dar cu prea multe probleme de calitate, transparenta si respect fata de cetateni.

Cum trebuie sa fie, in opinia dvs, un primar?
Un primar trebuie sa fie un adevarat conducator, sa fie permanent in mijlocul oamenilor si sa le cunoasca necesitatile, doleantele, sa le rezolve problemele, sa le explice oamenilor atunci cand vor ceva si nu este corect de ce nu se poate realiza. Un primar trebuie sa fie cinstit, corect si ferm in tot ceea ce intreprinde.
Ce parere aveti despre ceilalti candidati?
As vrea sa vorbesc doar despre mine si platforma mea electorala si sper ca si dumnealor sa procedeze la fel. O campanie electorala trebuie sa fie, in opinia mea, o lupta intre proiecte si idei, nu o denigrare a adversarului.

Ce veti face in cazul in care veti castiga alegerile?
in primul rand voi propune o noua abordare a functiilor de primar si viceprimar, in sensul ca cei care sunt alesi in aceste functii trebuie sa se dedice totalmente misiunii lor fara a mai avea si alte ocupatii paralele, iar ideea ca primaria este o afacere personala trebuie sa dispara. Primaria trebuie sa fie in folosul cetatenilor si al comunitatii. in Rusanesti se pot face multe lucruri bune, aducatoare de progres si prosperitate pentru comunitatea locala, si se pot face intr-un timp relativ scurt.
Printre obiectivele mele se afla:
-realizarea sistemului de apa si canalizare;
-asfaltarea drumurilor comunale;
-montarea de camere video in punctele cheie ale comunei, in vederea asigurarii sigurantei cetatenilor;
-infiintarea unui birou de consultanta gratuita pentru proiecte cu fonduri europene ce pot fi accesate de cetateni;
-instalarea unor tomberoane de gunoi pe toate strazile comunei, astfel asigurandu-se o mai buna gestionare a deseurilor;
-infiintarea grupelor de gradinita cu program prelungit pentru sprijinirea parintilor care solicita acest lucru; infiintarea de programe after-school cu tarife subventionate de primarie;
-acordarea de burse pentru copiii cu rezultate exceptionale la invatatura, stimuland astfel participarea acestora la olimpiade, concursuri, etc;
-revitalizarea activitatilor cultural-artistice;
-finalizarea proiectelor deja incepute, cum ar fi sala de sport, caminul cultural, etc;
-amenajarea unui parc de joaca pentru copii
-transparenta, promptitudine, corectitudine si disponibilitate in administratie, prin dialog permanent cu cetatenii.

Ce mesaj aveti pentru locuitorii comunei Rusanesti?
As vrea sa ii rog sa aiba incredere in mine si in echipa mea si sa ne dea ocazia sa demonstram ca tinerii au puterea de a schimba lucrurile in bine.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți