5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Marius Balasa, candidatul PNL la Primaria Slatina: in mandatul meu Padurea Strehareti va prinde viata!

- Advertisement -

Sunt primit cu speranta, speranta unei schimbari in bine a Slatinei, a problemelor cu care se confrunta fiecare dintre noi. Cei mai multi slatineni ma cunosc ca un om responsabil si au convingerea ca odata ajuns in primarie pot gasi in mine un sprijin, ca vor fi ascultati si consultati in deciziile pe care primaria le va lua. Slatinenii s-au saturat sa fie mintiti, s-au saturat sa vada ca banii cu care ei contribuie la bugetul local ingroasa buzunarele firmelor de casa ale PSD-ului, cum ar fi azi cele care asfalteaza.

Ce spun slatinenii cu care stati de vorba despre proiectele dvs.?
Merg in toate cartierele Slatinei si dezbat cu oamenii proiectele mele si constat ca sunt apreciate. Sunt multumiti ca imi asum rezolvarea unor probleme cum ar fi lipsa locurilor de munca, lipsa locurilor in crese si gradinite, numarul insuficient de locuinte pentru tineri.
Apreciate de oameni sunt si proiectele pe sanatate, este nevoie de un Centru Medico-Social destinat persoanelor suferinde de boli cronice, precum si prezenta asistentilor comunitari. Aceste proiecte pe sanatate mi le asum, dar in acelasi timp vreau sa cunosc parerea slatinenilor in ceea ce priveste construirea unui Spital Municipal in Slatina, pentru ca odata ajuns in primarie sa analizez si posibilitatile realizarii acestui proiect. De asemenea, foarte multi iubitori de fotbal apreciaza infiintarea unei echipe de fotbal cu jucatori proveniti din pepiniera Slatinei, fara o investitie prea mare la inceput, pentru un ciclu de 3-4 ani, pentru ca apoi sa poti accede la o promovare. Finalizarea salii polivalente este un alt proiect care ar aduce un plus valoare in dezvoltarea celorlalte ramuri de sport cu traditie in Slatina – handbal, lupte, tenis de masa, volei.

Printre proiectele dvs. se regaseste si un plan pentru Padurea Strehareti. in ce consta el?
Padurea Strehareti a fost lasata sa moara! Degradarea in care a fost lasat sa ajunga singurul loc de agrement al orasului, si anume Padurea Strehareti, se datoreaza actualei administratii pesediste. Tupeul maxim de care dau dovada acum este ca se lauda cu o curatenie in ultimii patru ani. Nu pot sa spun decat: RUsINE!!!
Prin proiectul meu propun slatinenilor sa readucem la viata acest loc care ne ofera amintiri placute prin ceea ce era odata. Proiectul consta in transformarea Padurii Strehareti intr-un Parc de Aventura cu o partie de ski si una pentru sanius pe timp de iarna, cu zona de echitatie, paintball, tiroliana, skatepark si multe altele pe timpul verii. in afara de faptul ca vom putea petrece in mod placut timpul liber in mijlocul naturii, putem vorbi si despre un plan de turism al municipiului nostru, asa cum putem lua exemplu de la alte orase mari din tara, din care Padurea Strehareti sa faca parte.

Ce probleme va aduc in atentie oamenii cu care stati de vorba, care este principala lor nemultumire?
Problema care imi este semnalata in fiecare cartier al Slatinei este cea a cainilor maidanezi, care au devenit un adevarat pericol. Este inadmisibil ca intr-un oras ce se pretinde european sa iti fie frica sa mergi pe strada, sa iti fie frica sa lasi copilul intr-un loc de joaca sau sa mearga singur la scoala din cauza haitelor de maidanezi. Iubesc animalele, dar locul cainilor nu este pe strada, ci intr-un adapost amenajat corespunzator, iar acest lucru este posibil prin buna functionare dar si gestionare a serviciului de ecarisaj. Totodata, trebuie continuat si extins parteneriatul cu ONG-uri care ofera servicii de sterilizare gratuita a cainilor.

Ce mesaj aveti pentru slatineni?
Avand in vedere faptele de coruptie descoperite in Primaria Slatina, prioritara pentru mine va fi recastigarea increderii populatiei in institutia primarului si in Consiliul Local. Bineinteles, aceasta incredere trebuie castigata prin transparenta actului administrativ, printr-un grad ridicat de bunastare a populatiei si printr-o reprezentare corecta a intereselor slatinenilor. Acest lucru ar insemna ca ceea ce am gandit, am propus si am realizat a fost in deplin acord cu ceea ce slatinenii asteapta de la primarul lor. Vin in fata dumneavoastra cu obiective clare, proiecte viabile, pe care mi le asum si pe care am convingerea ca impreuna cu o echipa competenta si, mai ales, impreuna cu dumneavoastra, le voi realiza.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți