11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Concurs cu premii organizat de Atelierul Intercultural Victoria

- Advertisement -

Vrem sa redam Slatinei un monument istoric de care pe multi ii leaga amintiri si sa dam comunitatii o lectie de istorie slatineana prin fotografie. Ce trebuie sa faci tu? Sa cauti prin podul bunicilor, prin cutia cu fotografii, prin albumele vechi si sa aduci la Primarie fotografii de familie, datand pana in anul 1990, fotografii cat mai vechi, care sa arate celor de azi cum era Slatina odinioara, cum se imbracau oamenii, cum se facea comertul sau cate masini erau in Slatina, cine erau cetatenii Slatinei, care erau categoriile sociale din care proveneau. Noi le vom prelucra si le vom expune la sfarsitul lunii iunie 2016 in cadrul unei expozitii de 5 zile la fostul Cinema Victoria, actualul Atelier Intercultural Victoria. Tu le vei stabili un titlu astfel incat vizitatorii sa stie despre ce si despre cine este fotografia ta veche, precizeaza reprezentantii Atelierului Intercultural Victoria.
Fotografiile expuse vor fi luate in custodie, si vor fi inapoiate celui care le-a adus.
Toate persoanele care aduc fotografii vor fi inscrise intr-o tombola al carei castigator va fi extras in ultima zi a expozitiei.
Premiul? Un aparat de fotografiat numai pentru tine. Vom avea onoarea ca tu sa faci prima poza a noului Atelier Intercultural Victoria si o vom folosi in toate materialele de promovare a atelierului, mai spun reprezentantii Atelierului Intercultural Victoria.
Detaliile despre tombola si participare vor fi anuntate in perioada imediat urmatoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți