10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sper ca duminica, 5 iunie 2016, mecanismul de partid al PSD sa nu reuseasca sa le fure oamenilor dorinta de schimbare!

- Advertisement -

Orice partid care se respecta testeaza intentia de vot a alegatorilor periodic asa incat sa isi poata evalua, corect si exact, sansele. Din sondaj va pot spune ca Balasa Marius are un procent de 38,8%, Mot Emil de 35,7%, PNL – 37,9% si PSD – 36,2%.
Rezultatul sondajului confirma ceea ce speram sa confirme si anume ca Slatina va avea, pentru prima data dupa 1989, un primar din partea Partidului National Liberal.
si asta pentru ca noi am luat in serios aceasta campanie electorala si am mers din casa in casa pentru a ne prezenta in fata alegatorilor cu proiectele noastre. Mizez foarte mult pe capacitatea slatinenilor de a face diferenta intre modul in care a ales PNL-ul sa se prezinte in aceasta campanie electorala, curat, onest, cu proiecte clare, cu solutii la problemele existente, cu candidati foarte bine pregatiti si fara probleme cu justitia si maniera in care s-a prezentat sau, mai bine zis, nu s-a prezentat, PSD-ul. Schimbarile acestea legislative majore pe care noi le asteptam demult au dat peste cap si i-au incurcat pe PSD-isti, ei nefiind obisnuiti sa respecte legea si mai ales sa limiteze cheltuielile…
Oamenii nostri sunt pregatiti sa contracareze manevrele nu tocmai ortodoxe cu care este obisnuit PSD-ul sa castige alegerile si ii asigur pe toti contracandidatii nostri ca ne-am luat toate masurile necesare pentru securizarea voturilor noastre. si sper ca duminica, 5 iunie 2016, mecanismul de partid al PSD-ului sa nu reuseasca sa le fure oamenilor dorinta de schimbare!

Pareti foarte sigur de victorie pe Slatina. Cum decurg lucrurile in restul judetului?
stiti ca sunt un om realist. Sigur pe victorie voi fi in momentul in care s-a incheiat numaratoarea voturilor, pana atunci interpretez datele din teren, discutiile pe care le am cu oamenii care isi doresc, realmente, schimbarea si, nu in ultimul rand, rezultatele sondajelor de opinie.
in judet situatia ne este favorabila in peste 50% din localitati. Daca in mediul urban ma asteptam ca electoratul de dreapta sa fie mai numeros decat cel de stanga, in mediul rural sunt foarte placut surprins sa constat acelasi lucru. Oamenii s-au saturat de minciuna, de umilinta, de lipsa totala de proiecte pentru comunitate. S-au saturat sa fie ultimii la dezvoltare pe harta tarii. Daca unii politicieni isi imagineaza ca oamenii din mediul rural au ramas intepeniti in timp ca grad de informare se insala. inseamna ca nu au mai trecut pe la ei de acum 4 ani, de la localele precedente…
Eu, care merg zilnic intr-o localitate in campanie, din poarta in poarta, si stau de vorba cu dumnealor, am constatat ca sunt mai bine informati ca multi dintre cei de la oras, ca stiu foarte bine ce vor pentru comuna lor si mai ales ce nu mai vor! si nu mai vor PSD-ul din partea caruia, in afara de promisiuni din patru in patru ani si umilinta de cate ori merg la usa primarului, nu au primit nimic.

Spuneati candva ca vreti sa colorati in galben judetul Olt. Sa inteleg ca ati inceput?
Da. Am inceput. si tavalugul odata pornit nu mai poate fi oprit. Uitati-va la ultimele alegeri, prezidentiale 2014. Dorinta de schimbare a fost mai mare decat presiunea pe care a exercitat-o PSD-ul asupra oamenilor. Le multumesc tuturor pe aceasta cale ca, desi intimidati si amenintati, au stiut ce sa faca in cabina de vot si anume sa isi exprime liber optiunea.
Este o lectie pe care PSD-ul nu a invatat-o. Este un partid care nu a reformat nimic dupa 2014 incoace, aceleasi figuri cu dosare penale, aceleasi promisiuni, aceleasi presiuni. Oamenii vor spune STOP si de la capat in 5 iunie.

Ce mesaj le transmiteti alegatorilor?
Fratilor, mergeti la vot! Exprimati-va optiunea liber si cu constiinta faptului ca cel pe care ati pus stampila este garantul si aparatorul drepturilor dumneavoastra.
inchei prin a va reaminti ca Partidul National Liberal este singurul partid in slujba romanilor din 1875 incoace si chiar mai dinainte.
Este singurul partid care are ca scop recladirea Romaniei.
Cred cu tarie ca cei care au facut istoria mai buna pentru Romania o mai pot face o data!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți