11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Credem in necesitatea schimbarii!

- Advertisement -

Duminica, Slatina isi va alege primarul. Care considerati ca este atuul dumneavoastra in aceasta lupta?
Consider ca am o cariera profesionala, in primul rand, spre deosebire de altii. in al doilea rand, performanta obtinuta in mandatele de director la Liceul cu Program Sportiv, inspector scolar general si director in Ministerul Educatiei ma recomanda ca perfectionist si invingator. De asemenea, pot spune ca nu au ei directori in deconcentrate cati slatineni sunt de partea mea si a schimbarii.

intr-un recent interviu, Gigel stirbu, presedintele PNL Olt, spune ca in ultimul sondaj sunteti creditat cu un procent de 38,8%, Emil Mot cu 35,7%, iar PNL cu 37,9% si PSD cu 36,2%. Cum comentati?

Cunosc rezultatele sondajului si ma bucur ca sunt pe primul loc in preferintele slatinenilor. Asta inseamna ca munca noastra va fi rasplatita si ca, in sfarsit, lucrurile vor intra in normalitate in Primaria Slatina. Coruptia din institutiile locale va inceta. Va garantez!

Sunteti sigur ca veti castiga? Pe ce va bazati?
Victoria nu poate fi decat a echipei coordonate de mine. Suntem hotarati si slatinenii ne-au impulsionat in fiecare zi. Atat noi, cat si ei credem in necesitatea schimbarii. Noi am venit cu proiecte, ei au venit cu aceeasi atitudine- aroganta si dorinta de parvenitism.

in incheiere, aveti un mesaj pentru alegatori?
Dragi slatineni, 5 iunie este ziua dumneavoastra, ziua in care orasul isi va arunca de pe umeri haina coruptiei si se va pregati de propria sarbatoare! Veniti la vot in numar cat mai mare si acordati increderea lui Marius Balasa, dar si echipei de consilieri locali si judeteni ai Partidului National Liberal!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți