10.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sunt convins ca oamenii din Colegiul 6 vor vota PSD!

- Advertisement -
Catalin Grecu, membru PSD de opt ani, fost consilier al presedintelui Consiliului Judetean Olt, actual director al Loctrans, consilier judetean si candidat pe locul 6 la Camera Deputatilor din partea PSD, imbratiseaza programul PSD de guvernare, considerandu-l unul realizabil, bazat pe cifre si date reale, care raspunde nevoilor si asteptarilor electoratului.


in aceasta campanie electorala si nu numai, ati strabatut judetul pentru a promova programul politic al PSD. Ce va spun oamenii?
Este adevarat. Am fost si sunt in contact permanent, nu numai in campaniile electorale de pana acum, cu cetatenii din colegiul 6 – Draganesti Olt, colegiu care are arondate orasul Draganesti-Olt si comunele Babiciu, Cilieni, Coteana, Daneasa, Gostavatu, Izvoarele, Maruntei, Mihaesti, Osica de Sus, Radomiresti, Rusanesti, Seaca, Scarisoara, Sprancenata, Stoicanesti si Traian. Oamenii vor salarii si pensii mai bune, vor locuri de munca, vor o sansa pentru copiii lor in tara, nu peste hotare.
Oamenii imi spun ca s-au saturat de Guvernul tehnocrat, care nu face nimic pentru ei si ca au incredere in Partidul Social Democrat, partid care intotdeauna cand a fost la guvernare, a insemnat crestere economica, salarii si pensii marite.

Zona de care v-ati ocupat politic este una mai mult rurala, in care se face agricultura. Ce proiecte are PSD pentru agricultori ?
Pentru ei PSD a pregatit un set de masuri care sa le ofere sansa de a face agricultura la nivel european. PSD stie ce inseamna plata la timp a subventiilor, stie ca nu trebuie sa-i sufoci pe pe agricultori cu taxe si mai stie ca agricultura se face cu investitii masive in infrastructura de colectare si procesare a marfurilor agricole.
Eliminarea impozitului pe terenuri agricole lucrate, incepand cu 2018;
Impozit zero pentru tractoare, utilaje agricole, incepand cu 2018;
Cadastrarea tuturor terenurilor agricole pana in 2020, de catre stat;
Subventiile pentru fermieri platite la timp: incepand cu data de 15 octombrie se va face plata avansului, iar plata regulara se va face incepand de la 1 decembrie pana la 31 martie anul urmator.
TVA – 0% pentru materii prime si servicii in agricultura;
Iata cinci principii de baza, imediat realizabile, care sa ofere fermierilor romani sanse egale cu cele ale fermierilor europeni.

Dar pentru dezvoltarea rurala?
M-ati intrebat mai devreme ce vor cetatenii cu care am stat de vorba.
Pe langa salarii si pensii mai bune, vor apa si canal, vor gradinite si scoli bine dotate, vor drumuri bune, la ei in comune.
Investitiile majore in dezvoltarea rurala au fost facute cu ajutorul fondurilor europene si cu sprijin financiar serios guvernamental. Ori ce asteptari sa avem de la un guvern tehnocrat remarcat pentru absorbtia a 0 fonduri de la Uniunea Europeana si care, mai mult, a stopat, pe moment, finantarea Programului National de Dezvoltare Rurala?!
PSD la guvernare a insemnat investitii masive in gradinitele si scolile din satele romanesti, in infrastructura drumurilor comunale, in infrastructura de apa si canal din zona rurala. A insemnat cofinantari pentru proiectele europene si a insemnat siguranta pentru realizarea lor.

V-ati ocupat, pe parcursul mai multor batalii electorale, de Colegiul uninominal 6, care l-a scos de doua ori deputat pe Gigel stirbu. Credeti ca voturile din aceasta zona se vor indrepta tot catre PNL?
Nu! Daca urmariti rezultatele de la alegerile locale, o sa constatati ca PNL a reusit sa mai scoata doar doi primari din 17. Multi primari PNL au pierdut alegerile locale, din cauza lipsei de implicare a conducerii PNL Olt. sansa deputatilor liberali este ca s-a revenit la fostul sistem de vot, pe liste. Revenind la intrebarea dumneavoastra, eu sunt convins ca oamenii din aceasta zona vor vota PSD, pentru ca programul nostru de guvernare raspunde nevoilor cetatenilor.

Un scurt mesaj pentru alegatorii dvs.
Ne asteapta un nou moment electoral important pentru bunul mers al Romaniei. PSD vine in fata dumneavoastra cu un program politic care a luat in calcul toate domeniile importante: sanatate, educatie, infrastructura, tineri, familie si agricultura. Un program politic relizabil bazat pe solutii financiare exacte.
indrazneste sa crezi in Romania!

Comandat de PSD Olt, realizat de SC Algrup Media, CUI mandatar financiar 11160007.


- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți