15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Paul Stanescu, presedintele PSD Olt: Candidez din dorinta de a face ceva pentru oameni!

- Advertisement -
Cei mai in masura sa analizeze acest fapt consider ca sunt cetatenii. Dupa increderea exprimata prin votul lor, consider ca activitatea mea a fost una care a miscat lucrurile la CJ Olt intr-o directie buna. O serie de proiecte implementate de catre CJ Olt cred ca au avut menirea de a da judetului nostru o noua sansa in perspectiva dezvoltarii sale. Ele sunt cunoscute, au fost reliefate in presa de-a lungul timpului si nu as vrea sa le mai enumar pentru ca mi-ar lua foarte mult timp. Ca sa concluzionez, cred ca din perspectiva CJ Olt lucrurile merg in directia buna si noul presedinte, Marius Oprescu, este un garant al acestui fapt.

Deschideti lista PSD Olt pentru Senat. Ce v-a determinat sa candidati?
in primul rand, increderea ca avem un program de guvernare bun care se adreseaza tuturor romanilor si dorinta de a face ceva pentru oameni, increderea in echipa PSD Olt si in cetatenii acestui judet, care de fiecare data si-au pus sperantele in PSD. De asemenea, la luarea acestei decizii a contribuit credinta ca avem un program bun de guvernare care va aduce un trai mai bun si o Romanie prospera pentru romani.

Ce proiecte considerati prioritare pentru acest judet?
Consider ca autostrada Pitesti – Craiova este prioritatea noastra numarul 1 pentru dezvoltarea judetului nostru. Este esential pentru ca atragerea de investitori noi in viitorul apropiat este strans legata de realizarea acestui proiect. De asemenea, consider o prioritate si realizarea centurilor ocolitoare ale oraselor Slatina si Bals. Bineinteles ca, in continuare vom fi foarte atenti cu domeniile din sanatate si educatie.

Indrazneste sa crezi!. De ce ar trebui sa creada oamenii in programul de guvernare al PSD?
in primul rand, acest program de guvernare este realizat de profesionisti din aproape toate domeniile, este un program realist bazat pe date statistice, cifre si expertize. Cat mai multi romani in clasa de mijloc este obiectivul principal al guvernarii noastre si aducerea bunastarii la cat mai multi romani. Romania a crescut cu PSD la guvernare si trebuie sa creasca in continuare. Salarii mai mari, o lege a salarizarii unitare, pensii decente, mai multe oportunitati pentru tineri, sistem de sanatate si educatie performante, agricultura performanta, taxe mici si eliminarea birocratiei, mediu de afaceri performant si reindustrializarea Romaniei sunt tot atatea obiective pe care noi ne-am propus a le realiza in beneficiul romanilor.

intr-o recenta vizita in judet, Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca ALDE Olt vizeaza 3 posturi de parlamentari in judet. Credeti ca este posibil?
Fiecare partid doreste evident sa scoata un scor electoral cat mai bun. Eu nu fac pronosticuri si sunt convins de un singur lucru: cetatenii sunt cei care vor decide cati parlamentari de la fiecare partid sa-i reprezinte si nu noi, oamenii politici prin declaratii politice.

Numele dumneavoastra este vehiculat ca potential ministru al Agriculturii in viitorul guvern. Care ar fi primul lucru pe care l-ati face pentru judetul Olt din aceasta calitate?
Am mai spus-o si o repet ori de cate ori este nevoie, proiectul meu principal este acela de a pune acest program de guvernare in practica, cu un prim ministru si un guvern PSD. Referitor la agricultura sunt multe de facut aici si as enumera realizarea irigarii a cat mai multor hectare de teren si acordarea de apa gratuita pana la statia de punere sub presiune a retelei de irigatii, acordarea la timp a subventiilor – 15 octombrie avans,1 decembrie si 31 martie plata regulara, impozit 0 pentru terenul agricol lucrat si sprijinirea fermierilor romani.

Care credeti ca este in momentul de fata cel mai mare minus al politicienilor din Olt ?
Nu imi place sa generalizez. Fiecare politician are particularitatile sale, cu bune si cu rele. Haideti sa-i lasam pe cetateni sa ne analizeze cu plusuri si cu minusuri, pentru ca nu cred ca exista un minus al politicienilor din Olt care sa fie divers fata de al celor din alte judete, ceva care sa-i caracterizeze doar pe politicienii din Olt.

Ce mesaj aveti pentru alegatori?
in primul rand vreau ca duminica 11 decembrie sa vina intr-un numar cat mai mare la vot si sa aleaga programul de guvernare care considera ca ii reprezinta cel mai bine. Partidul Social Democrat, in antiteza cu alte partide, si-a prezentat un program de guvernare realist si perfect realizabil, fapt pentru care ii invit pe toti cei care au ales sa creada in programul nostru de guvernare sa vina la urne si sa voteze Partidul Social Democrat, un partid care a dovedit ca este alaturi de oameni si face o politica pentru ei si in interesul Romaniei.

Comandat de PSD Olt, realizat de SC Algrup Media, CUI mandatar financiar 11160007.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți