11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

ii provoc pe osiceni sa traiasca mai bine!

- Advertisement -
V-as ruga, pentru inceput, sa ne spuneti cateva cuvinte despre dumneavoastra.
Ma numesc Cernatoiu Nicusor Remus, sunt nascut in comuna Osica de Sus la data de 19.02.1977. Sunt absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara, fiind repartizat sa-mi desfasor activitatea in comuna natala, Osica de Sus. Provin dintr-o familie de intelectuali, sunt casatorit si am un copil.


Ati fost anuntat recent drept candidat ALDE la functia de primar al comunei Osica de Sus. De cand faceti politica?
Nu am facut politica pana in prezent, nu ma poate privi nimeni ca pe un politician. Faptul ca cetatenii au incredere in mine precum si faptul ca un partid important m-a desemnat candidat la functia de primar nu pot decat sa ma onoreze si sa ma ambitioneze pentru a intra in aceasta competitie electorala.


Care ar fi, in opinia dumneavoastra, cele mai importante trei lucruri care va recomanda pentru aceasta functie?
Avand contact zilnic cu locuitorii, pe care ii ascult cu mare atentie, am sesizat o multime de lucruri care trebuie facute atat in satul Osica de Sus precum si in cele trei sate apartinatoare, Greci, Tomeni si Ostrov. Fiind si un idealist, urmaresc sa rezolv cat mai eficient problemele cu care se confrunta locuitorii. Sunt o persoana perseverenta, ce urmareste cu indarjire sa-si atinga telurile, am spirit organizatoric iar dragostea pentru localitatea in care m-am nascut, am crescut si m-am format ca om de nadejde al societatii, ma face sa imbratisez cu drag ideea de a intra in competitia pentru castigarea primariei. De asemenea, ma caracterizeaza ambitia si elanul, tineretea fiind doar un atuu.


De ce doriti sa candidati?
Nu voi ezita sa sustin proiectele cetatenilor, aceasta atitudine vorbind despre puterea solidaritatii. Am dorinta de a fi cat mai aproape si de a ajuta, efectiv, cetatenii acestei localitati, iar convingerile mele politice corespund cu programul de guvernare al partidului ALDE. Convingerea mea este ca depinde de noi unde vrem sa fim.

Ce probleme ati identificat in urma discutiilor cu cetatenii si care ar fi prioritatile dumneavoastra, ce ati face pentru comunitatea locala?
in urma discutiilor cu cetatenii am constatat ca exista foarte multe probleme, prioritate avand:
Igienizarea izlazului comunal precum si a intregii localitati;
Amenajarea si autorizarea targului saptamanal;
Asfaltarea drumurilor comunale;
Urgentarea tuturor proiectelor aflate in derulare;
Extinderea retelei RCS – RDS in satul Greci;
Urgentarea punerii in functiune a statiei de epurare din satul Greci, pentru a preveni si elimina pagubele insemnate provocate detinatorilor de animale;
Diguirea raului Oltet, care a distrus izlazul comunal precum si zavoiul locuitorilor comunei;
infiintarea unei echipe de fotbal permanente;
Organizarea sarbatorii Zilei comunei, anual.


Daca maine ar avea loc alegerile, ce mesaj le-ati trasmite locuitorilor comunei?
indemnul meu pentru toti locuitorii comunei Osica de Sus este, in primul rand, sa iasa la vot. Astfel, vor avea posibilitatea efectiva sa aleaga persoana potrivita pentru functia de primar, cumpanindu-si atent optiunea electorala. Am convingerea ca programul meu de campanie este realist, se poate materializa si corespunde necesitatilor actuale ale comunei si ale concetatenilor mei. Nu candidez dintr-o ambitie personala, ci numai pentru osiceni, printre care ma numar si eu, si care au dreptul la un trai mai civilizat la ei acasa. ii cunosc pe oamenii printre care traiesc si sunt convins ca au acest drept. ii provoc sa traiasca mai bine, refuzand sa mai creada in promisiuni electorale fara acoperire, sa nu se mai lase pacaliti de vorbele mieroase ale unor politicieni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți