3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Localurile care organizeaza nunti si botezuri, verificate de inspectorii veterinari

- Advertisement -

A inceput sezonul nuntilor, iar pentru reprezentantii Directiei Veterinare o noua actiune de control la localurile care organizeaza astfel de evenimente.
Avand in vedere ca, in luna mai, a inceput organizarea de evenimente, DSVSA Olt a implementat un program de monitorizare al tuturor evenimentelor organizate pe parcursul intregului an, de catre toate unitatile de alimentatie publica din judet, prin raportarea fiecarui eveniment inainte de desfasurare, in care sunt specificate anumite aspecte (data evenimentului, numarul persoanelor participante, numarul personalului angajat pentru eveniment, materiile prime utilizate la prepararea meniului si originea acestora), organizatorilor revenindu-le obligatia de a face dovada salubritatii prin autocontrol (prelevare de probe), a explicat Venera Popa, purtatoarea de cuvant a Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Olt.
intr-un restaurant din Potcoava, inspectorii au gasit 300 de oua si aproape 3 kilograme de carne care nu erau etichetate. Alimentele, care puteau pune in pericol sanatate invitatilor, au fost ridicate, iar patronul a primit o amenda de 2.000 de lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți