23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Infracţiuni la regimul rutier, constatate de poliţiştii olteni

- Advertisement -

Poliţiştii rutieri au continuat zilele acestea acţiunile pe drumurile din județ pentru siguranța participanților la traficul rutier și în vederea depistării celor care încalcă normele privind circulația pe drumurile publice. Nu mică le-a fost mirarea ca marţi să constate patru infracţiuni la regimul circulaţiei.

Acționând în municipiul Slatina, polițiștii Biroului Rutier au depistat un tânăr, de 18 ani, din orașul Scorniceşti, care a condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit faptul că autoturismul aparține unei societăți comerciale, fiind condus de un tânăr fără acordul utilizatorului. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furtul în scop de folosinţă.

Şi polițiștii din Piatra Olt au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din comuna doljeană Teasc, care a condus un autoturism având o concentraţie de 0,63 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Un alt bărbat de 51 de ani a fost depistat de polițiști pe strada Gheorghe Doja, din localitatea Corabia,  în timp ce a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a reieșit o concentrație de 0,92 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În cele două cazuri cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

O altă infracţiune a fost constatată de polițiștii Secției de Poliție Rurală Coteana în comuna Izvoarele. Un bărbat de 45 de ani, din localitate, conducea un moped având permisul de conducere anulat. Pe numele său s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți