14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Soţi răniţi în urma unui accident în care au fost implicate patru autovehicule

- Advertisement -

Doi soţi au ajuns la spital miercuri în urma unui accident produs pe Drumul Naţional 65 – European 574, la ieşire din municipiul Slatina, spre comuna Valea Mare. Trei autoturisme şi un autocamion, în care se aflau şase persoane, au fost implicate în evenimentul rutier care a avut loc pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, vinovat fiind un şofer bulgar care conducea autocamionul.

„Accidentul a avut loc pe sensul de mers Scorniceşti către Slatina şi au fost implicate patru autovehicule. Din cercetările efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier a reieşit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrarii distanţei corespunzătoare în mers. Conducătorul unui autocamion, cetăţean bulgar, nu ar fi păstrat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în faţă, astfel alte două autovehicule colizionând. Două persoane au necesitat îngrijiri medicale”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. 

Pompierii SMURD Slatina şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Olt au intervenit la faţa locului pentru a acorda primul ajutor victimelor. „Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din oraşul Potcoava, cu traumatism toracic, a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Echipajul SAJ a preluat-o pe soţia acestuia, în vârstă de 62 de ani, şi a transportat-o tot la UPU Slatina”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Traficul a fost restricţionat pe un singur sens pentru intervenţia salvatorilor şi pentru efectuarea cercetării la faţa locului, iar după câteva zeci de minute s-a putut circula pe ambele sensuri ale drumului. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți