2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Parcul Tineretului, închis pentru mentenanţă până sâmbătă

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina anunță că până vineri, inclusiv, Parcul Tineretului va fi închis pentru mentenanță. Autoritățile vor să împrospăteze gazonul din spațiile verzi, dar și să toarne ultimul strat de tartan pe pista de alergare.

Parcul Tineretului va fi închis până sâmbătă, au decis marţi reprezentanții Primăriei Slatina. Constructorul trebuie să completeze pista pentru alergare și să se ocupe de refacarea gazonului, în urma Street Food Festival.

„În acest interval de timp vom demara toate acțiunile necesare atât pentru readucerea acestuia la stadiul inițial, cât și pentru a putea turna ultimul strat de tartan roșu pe suprafața pistei de alergare (procedură care necesită minimum 48 de ore pentru omogenizarea materialelor). Pentru a nu prelungi perioada mai sus menționată venim cu rugămintea de a respecta regulile cu privire la accesul restricționat în parc, astfel încât fiecare cetățean care dorește să se relaxeze în Parcul Tineretului să o poate face începând cu data de 7 septembrie 2019. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de toată considerația noastră!”, au transmis, printr-un comunicat de presă, reprezetanții Primăriei Slatina.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți