10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Conducerea IPJ Olt, reîntregită

- Advertisement -

După schimbarea din funcţie a inspectorului şef al IPJ Olt şi ieşirea la pensie a comisarului şef Laurenţiu Neţoiu, adjunctul inspectoratului pe linie de investigaţii criminale şi economice, conducerea instituţiei se reîntregeşte din această săptămână.

De la începutul acestei săptămâni, comisarul şef Alin Nicolae Stan de la IPJ Argeş a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de inspector şef al IPJ Olt pentru o perioadă de maximum şase luni. Ofiţerul de poliţie, care are o experienţă de 21 de ani în structurile Poliţiei Române, a deținut înainte funcția de şef al Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Argeș. De asemenea, comisarul şef Alin Stan a mai ocupat şi funcţia de adjunct al Poliţiei Mioveni.

Fostul şef de la Arme din Argeş i-a luat locul comisarului şef Vasile Armaşu venit de pe postul de şef al Direcţiei Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi împuternicit pe funcţia de inspector şef al IPJ Olt în urma demiterii întregii conduceri a inspectoratului ca urmare a modului defectuos în care a fost gestionat cazul de la Caracal de la sfârşitul lunii iunie.

Şi postul de adjunct rămas vacant în urma pensionării comisarului şef Laurenţiu Neţoiu se va ocupa zilele acestea. Potrivit unor informaţii, funcţia va fi ocupată de marţi tot de un ofiţer de poliţie din cadrul IPJ Argeş. Este vorba de comisarul şef Eduard Bîlă, şef al Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, cel care pentru un an, în perioada septembrie 2016 – septembrie 2017, a mai fost adjunct al IPJ Olt şi a gestionat activităţile pe linie de investigaţii criminale şi economice. 

Celălalt adjunct al IPJ Olt este comisarul şef Cătălin Comănceanu, fost şef al Poliţiei municipiului Drăgăşani, judeţul Vâlcea, originar din Slatina şi care pentru câţiva ani a fost şi şef al Poliţiei oraşului Potcoava.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți