8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Persoane plecate de la domiciliu, găsite de polițiștii din Olt

- Advertisement -

O adolescentă de 16 ani, din comuna Vlădila, și o femeie de 59 de ani, din județul Bistrița Năsăud, care erau plecate de la domiciliu de ceva timp, au fost găsite luni după-amiază, de polițiștii din Olt, pe raza județului.

Minora era dispărută de duminică seara, bunicul său anunțând Poliția luni, în timp ce femeia din Bistrița Năsăud a fost dată dispărută de familie de o săptămână, fiind dată în urmărire.  

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a spus că polițiștii de la Postul Vlădila au fost sesizați luni, la ora 14:00, de un bărbat, 67 de ani, din localitate, despre faptul că nepoata sa, de 16 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu cu o seară înainte și nu a mai revenit. „În urma verificărilor și activităților desfășurate, polițiștii au identificat fata, care a fost încredințată familiei. Aceasta a declarat faptul că nu a fost victima niciunei infracțiuni pe durata plecării sale de la domiciliu”, a declarat reprezentantul IPJ. Potrivit oamenilor legii, adolescenta a fost găsită pe o stradă din comuna Vlădila și a spus că peste noapte a stat la o prietenă, care locuiește în municipiul Caracal.

Polițiștii au intervenit și în cazul dispariției unei femei din județul Bistrița Năsăud. Aceasta era plecată de acasă de o săptămână și dată în urmărire, oamenii legii din Olt găsind-o în comuna Strejești. „În urma unei solicitări, emisă de către colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița Năsăud, polițiștii olteni au desfășurat activități de căutare și au identificat pe raza comunei Strejesti, din județul Olt, femeia, de 59 de ani, din judetul Bistrița Năsăud, dată în urmărire în urma plecării sale de la domiciliu la data de 15 septembrie. Aceasta a declarat că a părăsit domiciliul voluntar”, a declarat Alexandra Dicu. Potrivit unor informații, femeia a declarat polițiștilor că se simțea mai mereu amenințată de soț și de aceea a plecat de acasă. Însă, deși era căsătorită, femeia a fost găsită în Strejești la un bărbat, cei doi având, cel mai probabil, o relație.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți