13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu doi răniţi pe strada Vintilă Vodă din Slatina

- Advertisement -

Doi tineri, de 19 şi 27 de ani, din municipiul Slatina, au ajuns la spital marţi seara, fiind victimele unui accident de circulaţie produs pe strada Vintilă Vodă, din localitate.

Polițiștii Biroului Rutier Slatina au efectuat cercetări la faţa locului şi au stabilit că evenimentul rutier a avut loc pe fondul neataptării vitezei. Slătineanul de 19 ani a intrat cu viteză într-o curbă de pe strada Vintilă Vodă şi a ajuns pe contrasens, lovind un autoturism condus regulamentar.

„În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că un tânăr, de 19 ani, din localitate, în timp ce a condus un autoturism, întrucât nu ar fi adaptat viteza în curbă, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 22 de ani, din aceeași localitate”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Şoferul de 19 ani, dar şi un pasager de 27 de ani, tot din Slatina, pasager în celălalt autoturism, au avut nevoie de acordarea primului ajutor. Echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanţă Olt şi SMURD Slatina au acţionat la faţa locului, răniţii fiind transportaţi ulterior la Spitalul Slatina, pentru investigaţii amănunţite.

Ambii conducători auto au fost testaţi de poliţiştii rutieri cu aparatul alcooltest și a reieșit faptul că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma accidentului, oamenii legii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți