15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Incendiu puternic de la o lumânare uitată aprinsă, în Osica

- Advertisement -

Un incendiu puternic care a izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă a avut loc luni dimineaţă în satul Greci al comunei Osica de Sus, pentru a stinge focul intervenind pompierii din localitate şi cei de la Detaşamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar şi un echipaj al paramedicilor SMURD.

Flăcările au mistuit aproape totul în calea lor, incendiul fiind stins de echipajele de pompieri după aproape două ore de intervenţie continuă.  

„În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta la o anexă gospodărească și la bunurile din trei camere de locuit și o bucătărie. Pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative pompierii au acționat aproximativ două ore”, a spus Dan Nedeloiu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

O anexă gospodărească, mobilier, electronice, electrocasnice și materiale textile din trei camere de locuit și o bucătărie au ars în urma incendiului.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o lumânare lăsată de proprietarul casei aprinsă şi nesupravegheată.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți