19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Au furat autoturismul pe care trebuiau să-l spele

- Advertisement -

Doi adolescenţi din Slatina sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au furat maşina pe care trebuiau s-o spele, pentru a se plimba cu el. O patrulă a Jandarmeriei Olt i-a prins însă la timp, iar acum tinerii sunt cercetaţi penal.

Potrivit Alexandrei Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, evenimentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02:00.

„Un echipaj de jandarmi a depistat pe strada Crișan, din municipiul Slatina, doi tineri, de 16 și de 17 ani, ambii din municipiul Slatina, în timp ce împingeau un autoturism. La solicitarea colegilor din cadrul IJJ Olt, polițiștii s-au deplasat la fața locului și în urma cercetărilor a reieșit faptul că tânărului, de 17 ani, i-a fost încredințat autoturismul respectiv în vederea spălării acestuia, urmând ca proprietarul să ridice mașina ziua următoare”, a spus reprezentantul IPJ.

Angajaţii spălătoriei auto ar fi împins autoturismul și ar fi încercat să îl pornească cu scopul de a se plimba cu el, după ce, în prealabil, au demontat contactul și au tăiat firele de la contact, întrucât maşina nu a putut fi pornit cu cheia încredințată de proprietar.

Polițiștii din cadrul Poliției Slatina au deschis dosar penal pe numele celor doi adolescenţi şi continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosință.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți