15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițistul de la Postul Corbu, care s-a împușcat în cap, a murit la Spitalul Craiova

- Advertisement -

Alexandru Badiu, tânărul polițist de 31 de ani, ajutorul șefului Postului de Poliție Corbu, care duminică s-a împușcat în cap în locuința socrilor săi din Caracal, a murit, miercuri seara, la unitatea medicală unde era internat.

Omul legii era internat pe Clinica de Terapie Intensivă, pentru Neurochirurgie, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, după ce inițial a fost transportat de paramedicii SMURD Caracal și cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Caracal. Badiu a ajuns în stare gravă la unitatea medicală craioveană, încă de la internare prognosticul doctorilor de aici fiind „extrem de rezervat” în privința supraviețuirii sale.

Ajutorul de șef de post de la Corbu s-a împușcat în cap cu pistolul din dotare, în tâmpla dreaptă, după ce s-ar fi certat cu soția sa înainte de a recurge la gestul necugetat. Erau căsătoriți de doi ani și între ei, de-a lungul timpului, se pare că au mai existat conflicte familiale. În momentul în care și-a tras un glonț în cap, pe lângă partenera de viață, în locuința socrilor săi mai era și cumnatul acestuia.  

Alexandru Badiu era de foarte puţin timp angajat în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. A fost transferat la cerere în urmă cu o lună de la IPJ Timiş şi era ajutorul şefului Postului de Poliție Corbu de câteva săptămâni. Colegii polițistului de la Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Caracal, au anchetat inițial cazul în care s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă. În urma morții omului legii la Spitalul Craiova, anchetatorii caracaleni au schimbat încadrarea juridică a faptei și fac în continuare cercetări pentu ucidere din culpă.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți