13.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Mărunţei, tâlhărit de 300 de euro şi un telefon mobil

- Advertisement -

Eugen Mario Rujan de 19 ani, din comuna Izvoarele, şi Ionuţ Alexandru Ştefănescu de 20 de ani, din comuna Mărunţei, au fost arestaţi duminică pentru tâlhărie calificată, după ce cu o zi înainte, prin violenţă, au deposedat un tânăr de 25 de ani, din Mărunţei, de 300 de euro şi un telefon mobil.

Tâlhăria a avut loc sâmbătă dimineaţa, poliţiştii Secției Poliție Rurală Coteana fiind se sizaţi chiar de păgubit. „În dimineața zilei de 19 octombrie, în jurul orei 06:00, un tânăr de 25 de ani, din comuna Mărunței, a sesizat faptul că, în timp ce se afla într-un autoturism cu încă doi bărbați, pe raza comunei Mărunței, ar fi fost deposedat prin violență de suma de 300 euro și un telefon mobil, după care cei doi au plecat cu autoturismul, care aparţinea unuia dintre ei, într-o direcție necunoscută”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Se pare că cei trei se cunoşteau, autorii tâlhăriei fiind prinşi de poliţişti chiar în Mărunţei, unul dintre ei fiind din localitate. „În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliției Rurală Coteana, aceştia au fost identificați în Mărunţei. Este vorba de doi tineri, cu vârstele de 19 și 20 de ani, primul din Izvoarele și cel de-al doilea din Mărunței, bănuiți de comiterea faptei”, a adăugat reprezentantul IPJ.

Tinerii au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar duminică au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Slatina, care au dispus arestarea lor preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă, putând fi contestată.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți