2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat rănit într-un accident grav, la Fălcoiu

- Advertisement -

Un slătinean de 56 de ani a fost victima unui accident grav produs, vineri după-amiază, pe Drumul Național 64, în afara comunei Fălcoiu. Bărbatul a ajuns la Spitalul Municipal Caracal, iar de aici a fost preluat de o ambulanță și transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Potrivit polițiștilor rutieri, accidentul s-a petrecut după ce un bărbat de 50 de ani, din comuna Tufeni, în timp ce conducea o autoutilitară pe tronsonul de drum respectiv, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu mașina condusă regulamentar de bărbatul din Slatina.

În accident a mai fost implicat încă un autoturism, al cărui șofer, pentru a evita impactul cu cele două vehicule, a virat brusc dreapta și a ajuns pe câmp. „Un alt conducător auto, în vârstă de 28 de ani, din comuna Ianca, pentru a evita coliziunea cu cele două autovehicule implicate în accident, ar fi virat brusc la dreapta și a părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului, a rezultat rănirea gravă a șoferului de 56 de ani aflat la volanul autoturismului condus regulamentar”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Toți conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză polițiștii Serviciului Rutier Olt au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți