12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident mortal la Strejeşti. O tânără a intrat cu maşina în gardul unui imobil

- Advertisement -

O tânără de 24 de ani, din comuna Curtişoara, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie produs, duminică seara, în localitatea Strejeşti. Autoturismul pe care aceasta îl conducea a izbit gardul unei locuinţe de pe marginea Drumului Naţional 64, iar în urma impactului violent a murit pe loc.

Poliţiştii Serviciului Rutier Olt au intervenit la faţa locului pentru a cerceta împrejurările în care s-a petrecut tragedia, iar din primele date au stabilit că şoferiţa ar fi pierdut controlul volanului maşinii, a părăsit drumul şi a intrat în gardul imobilului.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că o tânără de 24 de ani, din Curtişoara, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 64, pe raza comunei Strejeşti, din cauze necunoscute, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit violent de gardul unui imobil. În urma impactului, tânăra de 24 de ani a decedat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În cauză, poliţiştii rutieri au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți