10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu trei răniţi, printre care şi un adolescent de 14 ani, la Salcia

- Advertisement -

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar două dintre ele, printre care un minor de 14 ani, au ajuns la spital, în urma unui accident de circulaţie produs duminică după-amiaza pe Drumul Judeţean 677, în satul Salcia al comunei Slătioara.

În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme şi, potrivit poliţiştilor, acesta s-a petrecut pe fondul nepăstrării unei distanţe regulamentare în mers. „Din primele cercetări, polițiștii Biroului Rutier Slatina au stabilit faptul că o tânără, de 29 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 677, pe raza comunei Slătioara, din direcția Pleșoiu către Salcia, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul din fața sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autovehicul, condus regulamentar de un bărbat, din județul Argeș”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Trei persoane, pasageri în autovehiculele implicate în accident, au fost rănite în urma coliziunii, iar două dintre ele au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite.

Pompierii Detașamentului Slatina și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit la faţa locului, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor, printre acestea fiind şi un băiat de 14 ani. „Şapte persoane se aflau în cele trei autoturisme implicate în accident. Echipajele medicale au asistat trei persoane, un minor, în vârstă de 14 ani, din localitatea Ungheni, județul Argeș, cu atac de panică, fără urme vizibile de traumă, o femeie de 27 de ani, din localitatea Pleșoiu, cu traumatism cervical, și un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din comuna Pleșoiu, cu excoriații la membrul superior drept. Băiatul și femeia au fost transportați la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Slatina, pentru investigaţii medicale amănunţite”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii rutieri au deschis dosar penal penal în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți