6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Restaurantele din Slatina își prezintă ofertele de sărbători

- Advertisement -

Restaurantele din Slatina se pregătesc pentru petrecerea de Revelion. Cele mai multe localuri au făcut deja publice ofertele și se întrec în programe artistice, din dorința de a atrage cât mai mulți clienți. Unele dintre ele organizează mese festive și de Crăciun.

Slătinenii care vor să petreacă noaptea dintre ani la restaurant vor avea de ales între mai multe oferte, administratorii localurilor fiind deja în plin proces de organizare a Revelionului. Prețurile pornesc de la 200 de lei și ajung până la 390 de lei de persoană. Muzică live, focuri de artificii, tombole, mâncăruri alese, toate sunt incluse în preț. De asemenea, administratorii au investit în decorarea clădirilor cu lumini de sărbătoare spectaculoase.

Iar cei care vor să petreacă seara de Crăciun la restaurant vor avea și ei de unde să aleagă. Multe dintre localurile care organizează petreceri de Revelion sunt pregătite și pentru o seară specială de Crăciun. Prețurile sunt ceva mai mici, între 150 și 200 de lei. Pe masă se vor găsi din plin preparate tradiționale, iar atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de DJ sau formații care vor cânta live.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți