17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul orașului Balș, dosar penal după ce a agresat un tânăr pe stradă

- Advertisement -

Mădălin Teodosescu, primarul liberal al orașului Balș, s-a ales cu dosar penal după ce, joi seara, a agresat pe o stradă din localitate un tânăr care era live pe Facebook. Edilul l-ar fi lovit peste mână pe acesta, căruia i-a căzut telefonul cu care filma pe jos. Din această cauză, tânărul a depus plângere la Poliție pentru agresiune.

Primarul Teodosescu era în campanie și s-a supărat pe motiv că Iulian Tănase filma o femeie care spunea că nu este mulțumită de activitatea lui Klaus Iohannis, președintele țării și candidatul PNL la președinție pentru un nou mandat. Atunci edilul i-a adresat câteva cuvinte jignitoare tânărului, pe care l-ar fi lovit peste mână, iar mobilul i-a scăpat pe asfalt.

În urma celor întâmplat, Mădălin Teodosescu s-a urcat imediat într-o mașină și a plecat de la locul incidentului, iar tânărul s-a dus la Poliție și a depus împotriva sa plângere pentru agresiune.   

„La data de 21 noiembrie, în jurul orei 17:00, un bărbat de 33 de ani, din orașul Balș, a sesizat prin plângere scrisă faptul că în cursul aceleași zile, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla pe strada Nicolae Bălcescu, din localitate, ar fi fost victima unei agresiuni. Bărbatul a declarat că în timp ce filma pe spațiul public, lângă acesta a venit un bărbat de 49 de ani, primarul orașului Bals, care l-ar fi lovit și i-ar fi distrus telefonul mobil”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Pentru fapta sa, polițiștii au întocmit pe numele liberalului Mădălin Teodosescu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți