10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tâlhar din Caracal, arestat în urma unor percheziții ale polițiștilor din Craiova

- Advertisement -

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Caracal, acuzat de săvârșirea mai multor infracțiuni comise împreună cu un adolescent de 17 ani, din aceeși localitate, a fost prins joi în urma unor percheziții domiciliare efectuate de polițiștii Secției 5 Poliție Craiova. Oamenii legii l-au reținut, iar vineri a fost arestat.

Două descinderi au avut loc joi la Caracal la locuințele celor doi tineri, bănuiți de săvârșirea a două infracțiunilor de tâlhărie și furt. O a treia faptă de acest gen a mai fost comisă doar de tânărul de 21 de ani.   

Potrivit polițiștilor craioveni, caracalenii au acționat pe parcursul lunii noiembrie. „În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că în ziua de 13 noiembrie o femeie de 53 de ani ar fi fost împinsă, iar ulterior i-ar fi fost sustras portofelul cu bani, de către cei doi tineri. Aceleaşi două persoane, două zile mai târziu, ar fi sustras, în acelaşi mod, portofelul unui bărbat de 79 de ani. De asemenea, tânărul de 21 de ani este bănuit şi de săvârşirea infracţiunii de furt, stabilindu-se faptul că, în ziua de 17 noiembrie, ar fi sustras o geantă cu documente, carduri şi bani de pe bancheta din spate a unui autoturism parcat pe bulevardul Oltenia, în care o femeie tocmai se urcase”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Polițiștii l-au reținut pe caracaleanul de 21 de ani pentru 24 de ore, iar vineri a fost prezentat magistraților Judecătoriei Craiova, care au dispus arestare sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Tânărul se află în prezent în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Dolj.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți