Primarul şi viceprimarul din Potcoava, cercetaţi penal

Nicuşor Manuel Enăchioaia şi Tiberiu Constantin Guianu, primarul şi viceprimarul oraşului Potcoava, s-au ales cu dosar penal în ziua turului II al alegerilor prezidenţiale. Edilii sunt cercetaţi penal de poliţişti pentru coruperea alegătorilor, după ce aceştia au fost alertaţi prin 112 că cei doi le dau bani oamenilor pentru a-şi exprima opţiunea de vot.

„În această dimineaţă (duminică n.r.), în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că primarul şi viceprimarul orașului Potcoava oferă bani cetățenilor pentru a merge la vot. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Olt și Poliției oraşului Potcoava, întocmind dosar de urmărire penală pe numele celor doi sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cătălin FIRCOIU

Un comentariu la „Primarul şi viceprimarul din Potcoava, cercetaţi penal

  • Daca sunteti jurnalisti profesionisti si echidistanti politic.Adica sa fie stiri proaste,ori bune,dar adevarateNu de alta,dar trebuie sa stie cititorii ca disperarea PSD-istilor de la Olt este evidenta.Spuneti adevarul pana la capat…,,Edilul Manuel Enăchioaia și viceprimarul Tiberiu Guianu (PSD) sunt cercetați penal pentru coruperea alegătorilor.,,

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<