17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

PNL Olt se pregătește pentru alegerile locale

- Advertisement -

Liderii PNL Olt au organizat luni o conferință de presă la sediul partidului, la care au participat președintele Liviu Voiculescu, președintele organizației Slatina, Viorel Dumitrescu, dar și candidatul PNL la Primăria Slatina, Mario de Mezzo.

Mulțumiți de scorul obținut în județ, cel mai mare din ultimii 30 de ani, liberalii olteni le-au mulțumit alegătorilor care au ieșit în număr mare la urne, pentru a-și vota președintele.

„Le mulțumesc tuturor oltenilor care s-au prezentat într-un număr foarte mare la vot, indiferent de opțiunea politică. Numărul de persoane a fost mai mare decât cel din turul I și le mulțumim că au înțeles că trebuie să participe la acest exercițiu democratic. Scorul de ieri (duminică n.r.) la Olt a fost un scor foarte bun pentru filiala noastră, este cel mai bun scor înregistrat de PNL Filiala Olt de la Revoluție până acum. Am obținut 46% la nivel de județ. Asta ne dă încredere și certitudine că, din iunie 2020, Consiliul Județean Olt va fi condus de un liberal. De asemenea, am câștigat alegerile în 19 localități din județul Olt, iar în 38% din localități am obținut peste 42% – 43%”, a declarat Liviu Voiculescu.

Președintele PNL Slatina, Viorel Dumitrescu, l-a felicitat pe Mario de Mezzo pentru modul în care a condus această campanie electorală. „Vreau să îi mulțumesc și candidatului nostru pentru felul în care s-a implicat și a condus campania la nivel de oraș. A dovedit că este serios, că își dorește să câștige aceste alegeri și că vine cu proiecte și planuri care vor îmbunătăți aspectul orașului”, a declarat Dumitrescu.

Planurile lui de Mezzo

Mario de Mezzo, candidatul PNL la Primăria Slatina, a vorbit deja despre proiectul său local. „Sunt trei direcții pe care merg: economie, sănătate, educație. Pe economie: 1.500 de locuri de muncă la 1.500 de euro salariu net, fără să punem presiune pe mediul de business actual. Asta înseamnă atragerea de industrie nouă în Slatina, industrie IT. Pe sănătate, proiectul ancoră aprobat în Biroul Politic Municipal este de spital municipal pentru copii, cu aproximativ 120 de paturi, construit de la zero, cu cele mai moderne dotări. Pe educație, proiectul meu este ca la sfârșitul primului mandat Slatina să aibă cea mai mare rată de promovare la BAC și cea mai mică rată de abandon școlar. De asemenea, aducerea unei universități cu campus universitar la Slatina”, a explicat candidatul liberal.

Liderii PNL au spus că ar fi nevoie de alegeri parlamentare anticipate, pentru că actualul parlament nu mai este reprezentativ.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți