10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat în stare gravă la spital, după ce a intrat cu mașina în doi pomi

- Advertisement -

Un șofer de 60 de ani, din municipiul Caracal, a ajuns la spital după ce, sâmbătă după-amiază, a fost victima unui grav accident produs pe o stradă din localitate. Din cauza vitezei, bărbatul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a izbit violent doi pomi de pe marginea drumului.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că evenimentul rutier a avut loc pe strada Rahovei din Caracal.

„Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Rutier Caracal, se pare că bărbatul de 60 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Rahovei din Caracal, într-o curbă la stânga, nu ar fi adaptat viteza la condițiile meteo (carosabil umed n.r.), ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit doi copaci aflați pe marginea părții carosabile. În urma impactului, conducătorul auto, ce se afla singur în autoturism, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital”, a spus reprezentantul IPJ.

Conducătorul auto a ajuns la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal, iar din cauza stării grave în care se afla medicii de aici au decis ca acesta să fie transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Starea de sănătate nu a permis nici polițiștilor să-l testeze pe acesta cu aparatul alcooltest.  

În cauză, s-a deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți