22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Corăbieni arestaţi după ce au tâlhărit un bărbat de un cal şi o căruţă

- Advertisement -

Doi bărbaţi de 59 şi 30 de ani, ambii din oraşul Corabia, au fost arestaţi joi după ce, la începutul săptămânii, prin violenţă, au furat de la un corăbian de 31 de ani un cal şi o căruţă.

Corăbianul a spus poliţiştilor că a fost victima unei tâlhării, aceştia reuşit să-i identifice pe cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei care a avut loc în mijlocul zilei de 9 decembrie.  

„Bărbatul de 31 de ani, din orașul Corabia, a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Drumul Județean 543, în localitate, doi bărbați l-ar fi deposedat prin violență de un cal și o căruță, după care cei doi au plecat într-o direcție necunoscută. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Corabia au identificat cei doi bărbați, unul de 59 de ani şi celălalt de 30, ambii din orașul Corabia, bănuiți de comiterea faptei”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Miercuri, cei doi au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, iar joi magistraţii Judecătoriei Corabia au dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. În prezent, corăbienii sunt încarceraţi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliției Județean Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți