19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Șofer arestat după ce a fost prins la volan drogat și fără permis. Este vorba de fiul lui Cămătaru

- Advertisement -

UPDATE: Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost prezentat, sâmbătă seară, în fața magistraților Judecătoriei Slatina, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată.

Știrea inițială: Un tânăr de 32 de ani, din municipiul București, a fost reținut de polițiștii olteni după ce, de Sfântul Ștefan, a fost prins la volan drogat și fără permis de conducere.

Polițiștii  din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa au oprit în trafic autoturismul condus de bărbat pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna Găneasa. Conducătorul auto este nimeni altul decât Albert Florian Balint, unul dintre fiii cunoscutului Vasile Balint, zis și Sile Cămătaru.

„În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani, din București, a condus autovehiculul având dreptul de a conduce suspendat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Șoferul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Bucureșteanul a fost reținut pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiă al Poliției Olt.

Albert Balint a mai fost reținut și în urmă cu două săptămâni de polițiștii din București, după o urmărire în care oamenii legii au tras mai multe focuri de armă. Era căutat de două luni după ce a înjunghiat un tânăr în fața unui club din Timișoara. Când a fost prins, acesta conducea un autoturism cu numere de înmatriculare străine și nu a oprit la semnalul agenților rutieri. Atunci, fiul lui Cămătaru a fost eliberat după doar câteva ore, pentru că victima sa și-a retras plângerea.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți