6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dosare penale pe numele a trei şoferi. Printre ei şi un copil de 15 ani fără permis, căruia un bărbat i-a încredinţat maşina

- Advertisement -

Trei conducători auto s-au ales zilele acestea cu dosare penale pentru comiterea unor diverse abateri la regimul rutier. Printre cei cercetaţi penal de poliţiştii rutieri se numără şi un copil de 15 ani, din Corabia, căruia un bărbat i-a încredinţat maşina, deşi ştia că acesta nu are permis auto.

Minorul conducea autotursimul pe bulevardul Nicolae Titulescu, din oraşul de la Dunăre, în momentul în care a fost oprit în trafic de poliţişti. „În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către un bărbat de 35 ani, din orașul Corabia, deși acesta cunoștea faptul că minorul nu posedă permis de conducere”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea de către o persoană a unui autoturism către o persoană care nu deține permis de conducere.

Cu dosar penal pentru conducerea unei maşini fără a poseda permis auto s-a ales şi un bărbat de 44 de ani, din comuna Urzica. El a fost depistat pe Drumul Județean 544, în localitate, acesta fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Şi un slătinean este cercetat pentru abateri la regimul circulaţiei. Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a fost oprit de poliţiştii rutieri pe strada Mânăstirii, din municipiul Slatina. El conducea un autoturism ce figura radiat din circulaţie, iar plăcuţele cu respectivul număr de înmatriculare fiind atribuite unui alt autoturism. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți