Marius Oprescu, Emil Moț și Virgil Delureanu vor conduce PSD Olt

Vor fi alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri la PSD Olt, joia aceasta. Paul Stănescu a anunțat că nu va mai candida și că îl susține pe Marius Oprescu. De asemenea, primarul Slatinei, Emil Moț, ar urma să ocupe funcția de președinte executiv, iar Virgil Delureanu va fi secretarul general al organizației.

Social democrații din județ sunt chemați joi să își desemneze conducerea pentru următorii patru ani, în cadrul unei conferințe ordinare de alegeri.

Actualul președinte executiv, Marius Oprescu, va candida la funcția de președinte al partidului, după ce Paul Stănescu a anunțat că se retrage și îl va susține pe Oprescu. De asemenea, Marius Oprescu beneficiază de susținerea primarilor PSD din județ, având o colaborare bună cu edilii în ultimii ani. Din noua echipă de conducere a PSD Olt va face parte și primarul Slatinei, Emil Moț, care va candida pentru funcția de președinte executiv al organizației. Iar vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu, va fi secretarul general al PSD Olt. Conferința județeană de alegeri a PSD va avea loc joi, la ora 13.00, în sala de ședințe a Consiliului Județean.

Paul Stănescu are două mandate la președinția PSD Olt, iar în cei opt ani în care a condus organizația a obținut rezultate foarte bune la toate tipurile de alegeri. Astfel, PSD Olt a fost de fiecare dată în primele trei organizații din țară ca scor electoral.

Simona VÂRBAN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<