8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Paul Stănescu: „Să respectăm cetățenii județului nostru!”

- Advertisement -

După două mandate la conducerea Consiliului Județean și aproape 10 ani la șefia PSD Olt, Paul Stănescu a decis că este momentul să predea ștafeta. La congresul extraordinar de alegeri care a avut loc zilele trecute, el le-am mulțumit colegilor de partid pentru susținere, dar mai ales cetățenilor județului, pentru încrederea acordată.

A refuzat mai multe funcții de conducere în forurile centrale ale partidului, dar a fost tot timpul aproape de echipa social democrată. Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a participat la conferința de alegeri a social-democraților olteni, dar nu a mai candidat. El a ales să susțină o echipă de tineri, respectiv pe Marius Oprescu pentru funcția de președinte și pe Emil Moț pentru cea de președinte executiv.

La final de mandate, Paul Stănescu a mărturisit că s-a simțit onorat de încrederea primită din partea oltenilor. „A fost o mare onoare pentru mine să fiu președintele vostru. Sunt aproape 10 ani de zile, v-am respectat cu toată forța mea și sunt bucuros că la final de mandate am simțit același respect din partea dumneavoastră, a tuturor, fără excepție. Am fost președintele Consiliului Județean două mandate, vreau să le mulțumesc în primul rând cetățenilor județului nostru că ne-au fost aproape. Și eu sper că le-am fost aproape și a fost o mare onoare pentru mine. Acum, o altă mare onoare a fost să primesc votul să merg în Parlamentul României. N-am cuvinte să vă mulțumesc și să le mulțumesc tuturor cetățenilor județului pentru că tot timpul, cât am fost președintele organizației Olt, au fost alături de noi”, a declarat Paul Stănescu.

El și-a sfătuit colegii mai tineri să își construiască toată cariera politică bazată pe respectful față de cetățeni. „Dragi colegi, vă dau un sfat: ca să fii respectat, trebuie să respecți. Să respectăm cetățenii județului nostru. Este cel mai important lucru pe care trebuie să îl facem ca oameni politici și nu numai”, a mai spus Paul Stănescu.

Secretarul general al PSD a mai mărturisit că își dorește ca toate deciziile la nivelul conducerii centrale a partidului să fie luate în urma unor dezbateri sincere. De asemenea, interesele personale să fie excluse, iar proiectul politic să fie unul care să îi avantajeze pe români, nu anumite grupuri de interese.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți