19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Trei răniți în urma unui accident, la Caracal

- Advertisement -

Trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital, duminică după-amiaza, în urma unui accident de circulație produs pe strada Gheorghe Doja din municipiul Caracal.

Potrivit polițiștilor Biroului Rutier Caracal, evenimentul rutier s-a petrecut pe fondul neacordării de prioritate, autoturismul condus de o tânără de 23 de ani, din Caracal, acroşând un autovehicul condus regulamentar de un caracalean de 50 de ani.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că o tânără de 23 de ani, din Caracal, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Doja din municipiul Caracal, la intersecția cu strada Elena Doamna, nu ar fi respectat semnificația indicatorului «cedează trecerea», ocazie cu care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 50 de ani, din aceeași localitate”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma accidentului, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la Compartimentul Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Caracal, pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite. Ambii conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că aceştia nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au deschis dosar penal în cauză şi continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți