13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O familie din Valea Mare are nevoie de ajutor. A rămas sub cerul liber, după ce un incendiu i-a distrus locuinţa

- Advertisement -

O mamă şi cei trei copii ai săi, din comuna Valea Mare, au rămas sub cerul liber în plină iarnă, după ce în urmă cu câteva zile casa în care locuiau a fost distrusă de un incendiu puternic. Familia a rămas aproape fără nimic, doar cu câteva bunuri salvate de pompieri, poliţişti şi vecini, însă nu mai au haine şi nici documente. O întreagă comunitate a sărit acum în ajutorul lor şi au deschis o campanie de ajutorare pe paginile de socializare, pentru a se mobiliza şi a veni în sprijinul femeii şi copiilor.

Incendiul devastator care a distrus casa familiei din Valea Mare aproape în totalitate ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric cauzat de un frigider sau ladă frigorifică.

Pe un grup de pe Facebook, cei care recunosc situaţia mamei şi a celor trei copii ai săi povestesc viaţa pe care o duc aceştia. „Proprietara, doamna Dobrescu Florica, din Valea Mare, lucrează la un PECO fiind principalul întreținător al familiei. Fata cea mare tocmai revenise acasă și ea după o serie de probleme neavând servici, băiatul de 20 de ani muncește că zilier prin sat, își dorea că zilele următoare să plece din țară pentru a face ceva mai mult pentru familie, iar mezina este la liceu. Așa că apelez încă o dată la voi, poate de această dată ne mobilizăm cât mai mulţi, cu ce putem fiecare, și reușim să le dăm speranța că și alții ne vor urma fapta. Până duminică, 2 februarie, la ora 12:00, sper să reușim să strângem câte ceva și să le facem o vizită de încurajare”, este postarea de pe pagina de socializare.

Un apel adresat semenilor fac şi rudele familiei rămasă fă un acoperiş deasupra capului: „Munca de-o viaţă s-a dus în câteva ore. Surioara mea, cu trei copii, a rămas sub cerul liber în toiul iernii! Vă rugăm frumos, cine poate să ne vină în ajutor cu orice este bine venit”.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți