Zeci de comercianți și-au rezervat loc în Târgul de mărţişoare

Direcția Economică Slatina a înregistrat deja peste 70 de cereri din partea celor care vor să vândă mărțișoare în oraș. Ei și-au rezervat locul pe Bulevardul A. I. Cuza, dar și în cartierul Steaua.

Se apropie luna martie, iar cei care vor să vândă mărțișoare au început să își închirieze spațiile de care au nevoie. Cu o cerere depusă la Direcția Economică, ei vor achita o taxă calculată în funcție de suprafața ocupată. Până acum, cele mai multe cereri înregistrate au fost pentru trotuarul de pe Bulevardul A. I. Cuza.

„Cei care doresc să desfășoare activități comerciale în perioada Mărțișorului și-au depus cereri în cadrul compartimentului de specialitate, urmând a li se elibera acordul de funcționare pe suprafața solicitată. Este o taxă pe metrul pătrat, iar în funcție de suprafața cerută se achită acea taxă de comercializare. Până acum, avem 60 de cereri pentru Bulevardul A.I. Cuza și 13 cereri pentru zona Steaua. Autorizațiile vor fi eliberate pentru perioada 24 februarie – 8 martie”, a  explicat Alin Calotă, directorul Direcției Generale Economice Slatina.

Cei mai mulți vânzători de mărțișoare au solicitat suprafețe mici, de câțiva metri pătrați.

Simona VÂRBAN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.