11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Paul Stănescu: „Vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele”

- Advertisement -

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, a declarat că partidul său este pregătit pentru alegeri anticipate. El a declarat că PSD nu se teme de niciun scenariu și le-a transmis celor din teritoriu să fie pregătiți pentru un eventual scrutin.

„Mereu se vehiculează în mediul public că ne e teamă de alegeri anticipate. Eu v-aș ruga să facem un lucru. Sigur, indusă în spațiul public, această chestiune, ca și cum noi am fi provocat această criză politică, care știm bine e provocată de președintele Iohannis și de PNL. Eu v-aș spune, pentru că tot timpul noi, membrii PSD, am fost oameni responsabili în ceea ce privește viața românilor și economia României, eu v-aș spune următorul lucru: să nu mai spunem în spațiul public «nu ne e teamă de alegeri anticipate». Vrem alegeri anticipate, indiferent cum vor fi ele. Chiar dacă sunt convins că poate unii sunteți șocați de ceea ce spun, dar de data asta trebuie să dăm dovadă că nu ne e frică”, a declarat Paul Stănescu.

Și Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat în spațiul public că social democrații sunt pregătiți să treacă prin alegeri anticipate, dacă acestea vor avea loc în vară, așa cum anunța premierul liberal Ludovic Orban.

Discuţii pe seama unor eventuale alegeri anticipate au avut loc luni seara, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD. În partid sunt  şi lideri care spun că alegerile anticipate nu i-ar avantaja în acest moment.

Cei care susțin anticipatele sunt de părere că organizarea rapidă a alegerilor parlamentare, în apropierea celor locale, îi va motiva pe cei din teritoriu să muncească mai mult, iar astfel scorul PSD va fi unul bun.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți